Na razie sobie radzimy! DziękiTo może ściągaj pokarm laktatorem jak masz za dużo bo zapalenie to nic przyjemnego
reklama

Jennn
Fanka BB :)
Jesteśmy już w domuna razie walczę z bólem po cc
poza tym wszystko ok!
Asiu gratulacje

Nawet nie wiesz jak czekałam tyle lat na wieści, że dziecko już na świecie

Niech Maluszek rośnie zdrowo

Sylwi@.
Aktywna w BB
GratulujęUrodziłam, wszystko ok. Później napiszę co i jak.
 czekałam na tą wiadomość, jak my wszystkie
 czekałam na tą wiadomość, jak my wszystkie  . Bardzo się cieszę, że jesteście już w komplecie. Wszystkiego dobrego dla Was
. Bardzo się cieszę, że jesteście już w komplecie. Wszystkiego dobrego dla WasSylwi@.
Aktywna w BB
WitajHej dziewczyny
Byłam z wami na wątku na kafeterii może któraś mnie pamięta
Po równych 4 latach walki z niepłodnością w końcu udało mi się zajść w ciążę i za miesiąc z hakiem na świat przyjdą moje dwie córeczki
Pozdrawiam wam serdecznie
 ja pamiętam
 ja pamiętam  . Cudowne wieści
. Cudowne wieści  . Podwójna radość.
. Podwójna radość. Tak z ciekawości.... Miałaś transfer dwóch zarodków czy się podzielił jeden
 .
.Czekamy na info od Ciebie
marzycielko
Fanka BB :)
Miałam transfer dwóch zarodkówWitajja pamiętam
. Cudowne wieści
. Podwójna radość.
Tak z ciekawości.... Miałaś transfer dwóch zarodków czy się podzielił jeden.
Czekamy na info od Ciebie
CudownieMiałam transfer dwóch zarodków

Za chwilkę przyjdzie stabilizacja pokarmu i będzie na prawdę dobrzeNie wgrana... dzisiaj wierzgal przy piersi nie wiedziałam o co mu chodzi. Tylko bąki szły i zrobił tylko 1 kupkę. To 3 doba... czuję że jutro spotka mnie nawał pokarmu i że moje sutki bolą... tak wypuszczają po 48h jak wszystko jest ok
 karmienie piersią to cudowna przygoda. Przekonasz się za chwilkę
 karmienie piersią to cudowna przygoda. Przekonasz się za chwilkę 
Ogólnie podchodzę do wszystkiego spokojnie. Każde dziecko inne. I tak uważam że super sobie radzi z piciem z cycka.Za chwilkę przyjdzie stabilizacja pokarmu i będzie na prawdę dobrzekarmienie piersią to cudowna przygoda. Przekonasz się za chwilkę

reklama

W którym tc będziesz rodzić? Pewnie Ci ciężko z takim podwójnym brzuszkiem.Miałam transfer dwóch zarodków
Ja z dnia na dzień widzę jak wszystko mi maleje! Dosłownie wszystko. Stopy- w końcu widać kostki, uda łydki jakieś chude, brzuch widać już talię... gdzie ten mój napięty brzuszek? Ehhh... no i twarz wygląda już jak normalna przed ciąża a nie jak księżyc w pełni

Szybko to mija... Dziecię ma już tydzień... ciągle wisi na piersi. Próbuję z nim iść na spacer ale co go odłożę to ryk... hehe. Pewnie ten etap też zaraz minie...