Na razie sobie radzimy! DziękiTo może ściągaj pokarm laktatorem jak masz za dużo bo zapalenie to nic przyjemnego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na razie sobie radzimy! DziękiTo może ściągaj pokarm laktatorem jak masz za dużo bo zapalenie to nic przyjemnego
Jesteśmy już w domuna razie walczę z bólem po cc
poza tym wszystko ok!
GratulujęUrodziłam, wszystko ok. Później napiszę co i jak.
WitajHej dziewczyny
Byłam z wami na wątku na kafeterii może któraś mnie pamięta
Po równych 4 latach walki z niepłodnością w końcu udało mi się zajść w ciążę i za miesiąc z hakiem na świat przyjdą moje dwie córeczki
Pozdrawiam wam serdecznie![]()
Miałam transfer dwóch zarodkówWitajja pamiętam
. Cudowne wieści
. Podwójna radość.
Tak z ciekawości.... Miałaś transfer dwóch zarodków czy się podzielił jeden.
Czekamy na info od Ciebie
CudownieMiałam transfer dwóch zarodków![]()
Za chwilkę przyjdzie stabilizacja pokarmu i będzie na prawdę dobrzeNie wgrana... dzisiaj wierzgal przy piersi nie wiedziałam o co mu chodzi. Tylko bąki szły i zrobił tylko 1 kupkę. To 3 doba... czuję że jutro spotka mnie nawał pokarmu i że moje sutki bolą... tak wypuszczają po 48h jak wszystko jest ok![]()
Ogólnie podchodzę do wszystkiego spokojnie. Każde dziecko inne. I tak uważam że super sobie radzi z piciem z cycka.Za chwilkę przyjdzie stabilizacja pokarmu i będzie na prawdę dobrzekarmienie piersią to cudowna przygoda. Przekonasz się za chwilkę
![]()
W którym tc będziesz rodzić? Pewnie Ci ciężko z takim podwójnym brzuszkiem.Miałam transfer dwóch zarodków![]()