Motylkowa!
Fanka BB :)
Ooo miłoDzwoniła do mnie pani z gamety przypomnieć o zaleceniach przed punkcja i powiedziała że po zabiegu dostanę od nich herbatkę i ciasteczka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo miłoDzwoniła do mnie pani z gamety przypomnieć o zaleceniach przed punkcja i powiedziała że po zabiegu dostanę od nich herbatkę i ciasteczka![]()
U nas po śmierci partnera nie wolno już z zarodków korzystać...Ej właśnie ostatnio mnie to zastanawiało! A co w przypadku gdyby jedno z partnerów zmarło? Wiadomo, że facet sobie sam dziecka nie urodzi, ale kobieta po śmierci partnera też traci prawo do wykorzystania zarodków?
Oczywiście, że po to, żebyś nie zawracała im dodatkowo głowy telefonami - w końcu u nas uprasza się „stałych pacjentów” o kontakt mailowyOoo miłomają czas dzwonić do pacjentek z przypomnieniem zaleceń?
u nas to nie idzie się dodzwonić, szał w klinice totalny. Ja dostałam kartkę z wszystkimi zaleceniami żeby nie było wątpliwości i chyba żeby nie zawracać im głowy dodatkowo
![]()
U mnie przy pierwszej stymulacji początkowo było 6/7 pęcherzyków, a skończyło się na dwóch - reszta nagle przestała rosnąć. Kolejna, ale najsłabsza, stymulacja nie dała nic - tj. finalnie dała, ale w postaci 5 torbielek, po wdrożeniu htz.Jakie były wyniki twojej wcześniejszej stymulacji? U mnie AMH 2,5, pobrano 13 pęcherzyków, ale tylko 5 komórek było dojrzałych. Lekarz mówił, że jeśli będzie potrzebna druga stymulacja to na pewno będzie chciał wydłużyć stymulację i dać inne leki.
...tylko kazali mężowi stać przy głowie i nie gdzieś indziejMoże wejść. To normalny zabieg wygląda jak badanie usg,
U nas się od razu wstaje i po jednym, i po drugim. Zresztą po transferze nie da się wytrzymać i trzeba biec na siku.u mnie trwało wejście do gabinetu i wyjście z kliniki z 10 minutu mnie się nie leży z nogami w górze jak po inseminacji
![]()
I tu miałam problem...Także mąż może wejść trzymać za rękę a na usg lekarz pokazuje w którym miejscu jest ta „rurka” i że teraz podaje zarodek. I taka biała plamka się pojawia![]()
Mocno trzymam kciuki, żeby się udało!!!! Będę o Tobie myśleć !U mnie przy pierwszej stymulacji początkowo było 6/7 pęcherzyków, a skończyło się na dwóch - reszta nagle przestała rosnąć. Kolejna, ale najsłabsza, stymulacja nie dała nic - tj. finalnie dała, ale w postaci 5 torbielek, po wdrożeniu htz.
Ja mam amh 0,07 więc nie ma co porównywać mojej stymulacji i jej wyników, z Twoimi. Będę zadowolona, jeśli będziemy mieć 4 dojrzałe komórki, a z nich dwa zarodki.
Pierwszy przy jakimś kosmicznym, chyba 18 mm... A drugi - 10 mm na 7 dni przed transferem, potem nikt nie mierzył.przy jakim endometrium miałyście transfer?