fckathy
Fanka BB :)
Twoja kreska wyglada raczej ciążowoTrzymajcie dziewczyny
Bardzo się martwięciągnie mnie podbrzusze jak na okres
dzisiaj 7dpt.
Beta dopiero w poniedziałek - chyba oszaleje do tego czasu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twoja kreska wyglada raczej ciążowoTrzymajcie dziewczyny
Bardzo się martwięciągnie mnie podbrzusze jak na okres
dzisiaj 7dpt.
Beta dopiero w poniedziałek - chyba oszaleje do tego czasu![]()
Mnie bolał brzuch jakbym miała okresDziewczyny jakie miałyście odczucia/objawy po udanych transferach?
Czyli może jest dla mnie szansa. Niby wychodzi druga kreska na testach ale brzuch boliMnie bolał brzuch jakbym miała okres
W którym dniu bete robiłaś i jaki wynik ?Mnie kręciło w macicy jak na okres, ale w trochę inny sposób. Bo na okres to miałam tak, jakby ktoś wziął w dłoń cała macice i ja delikatnie skręcił i nawet nieraz miałam aż zawroty głowy od tego. A przy udanym transferze to dokładnie takie same uczucie tylko tak, jakby ktoś palca punktowo wsadził i go przekręcił. To tak miałam od 1 dpt do 3 dpt. A 6-8 dpt miałam ciągniecie macicy w dol niewidzialna rączka takie bardzo delikatne. Później miałam jeszcze takie rozciąganie macicy przez kilka dni i później już nic. Teraz jestem 32 dpt i raz na jakiś czas mi się zdarza, ze mam takie właśnie w więzadłach macicy bóle, ze aż mnie zgina nieraz, szczególnie jak w nocy na siku wstanę. Tego nigdy wcześniej nie miałam. I to jest podobne do tego bólu jak się skurcz w stopie dostanie![]()
5 dpt 19,700W którym dniu bete robiłaś i jaki wynik ?
Ja w pierwszej ciąży chodziłam wkurzona, że mam wyjątkowo męczący pms i czemu ten brzuch tak boli, a okresu nie ma. Dopiero kilka dni później wpadłam na pomysł zrobienia testu, tak bardzo byłam pewna, że się nie udało.Czyli może jest dla mnie szansa. Niby wychodzi druga kreska na testach ale brzuch boliobawiam się że do bety nie doczekam
![]()
Ja jedynie czułam ciągnięcie w pachwinach, obecnie 18 dpt i można powiedzieć że żadnych objawowDziewczyny jakie miałyście odczucia/objawy po udanych transferach?
ZazdroDziewczyny powtórzyłam ten test. Słabo widać. To 6dpt kreska jak na zdjeciu. Beta w poniedziałek. Trzymajcie za mnie kciuki.
Dziewczyny ja po USG ku zaskoczeniu doktora mam 9 komórek i usg kolejne we wtorek a wg wielkości w czwartek punkcja. Powiedział że jak wszystko sprawnie pójdzie transfer będzie w następnym cyklu, powinniśmy się zmieścić z pgd. Mam nadzje że będzie ok bo przy moim nosicielstwie 1/6 komórek jest zdrowa.
Translokacja Robertsonowska 13 i 14 chromosomu.Mogę zapytać czego nosicielem jesteś?