Motylkowa!
Fanka BB :)
OjejPrzyrost bety 57%mogę odstawić leki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OjejPrzyrost bety 57%mogę odstawić leki?
Ja miałam w 14Kurde wiem, że to pytanie wielokrotnie padało, próbowałam użyć wyszukiwania ale, nie wiem czy się zepsuło czy nie wyszukuje, bo nie ładują mi się żadne wyniki, więc zadam je po raz 100w którym dniu cyklu miałyście punkcję?
Dzisiaj transferowałaś?Kurde wiem, że to pytanie wielokrotnie padało, próbowałam użyć wyszukiwania ale, nie wiem czy się zepsuło czy nie wyszukuje, bo nie ładują mi się żadne wyniki, więc zadam je po raz 100w którym dniu cyklu miałyście punkcję?
oj to chyba nie do mnieDzisiaj transferowałaś?![]()
Dziś 8dc, więc dzielnie czekam na monitoring. Robiłam dziś owulaka i blady jak moja dupa i dobrze, bo wizyte mam dopiero 13dc i ma nie być owulki do tego czasu@LadyCaro a co u Ciebie? Jak sytuacja?
Ja nadal czekam na miesiączke. Wczoraj skończyłam brać dupka. Planowo na czwartek powinnam mieć okres ale liczę, że po punkcji przyjdzie chociaż troche szybciej![]()
Tak to do @Iza91 sorkioj to chyba nie do mnieja to dopiero bawię się w młodego chemika mieszając Menopur
![]()