• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Widziałyście ze z programu urodziło się już prawie tysiąc dzieci? ❤️ w sumie zakwalifikowano już ponad 32 tysiące par 🥹 wykorzystano już 400 mln środków w tym roku, więc Minister Zdrowia ogłosiła dzisiaj że przeznacza dodatkowe 100 mln złotych na program :) co chwila czytam ze w klinikach się kończą środki i wstrzymują kwalifikacje, więc coś czuję że te 100 mln to za mało… no chyba że co miesiąc będą dokładać tyle 🤣
Piękne i jednocześnie straszne jak duży to problem :(

Robiłaś jeszcze jakieś inne testy? Wow ale historia! Miesiączka Ci się spóźniała czy który to dzień cyklu dziś?
Kupiłam ten 1 tak dla zasady bo miesiaczka mi się tydzień spóźnia (dziś 34 dc). Ale miesiąc temu też mi się jeszcze więcej spóźniła więc uznałam że to po ostatniej stymulacji i diphereline w marcu się tak wszystko rozregulowało. Ale od półtorej/dwóch tygodni mam objawy jak na okres, znaczy raz mam a raz nie mam, piersi bolą raz bardziej raz mniej. Nie mogę uwierzyć...

Kupiłam ten 1 tak dla zasady bo miesiaczka mi się tydzień spóźnia (dziś 34 dc). Ale miesiąc temu też mi się jeszcze więcej spóźniła więc uznałam że to po ostatniej stymulacji i diphereline w marcu się tak wszystko rozregulowało. Ale od półtorej/dwóch tygodni mam objawy jak na okres, znaczy raz mam a raz nie mam, piersi bolą raz bardziej raz mniej. Nie mogę uwierzyć...
Ależ wieść! Też się wzruszyłam! Oby wszystko było dobrze i to był piękny kropek!

Ale krechy ♥️ Gratulacje :) beta pewnie jest juz wysoka
❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...

❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Beta to tylko formalność, z takimi kreskami to już możesz powoli wizytę u lekarza umawiać🤞🏻🥹

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry