Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam dzisiaj usg serduszkowe. Serduszko bije, dzidziuś ma 1cm. Termin według usg 09.01 zgodny z terminem om. Trzymajcie kciuki za nas![]()
to i tak świetny wynik.Chyba tak, u nas zapładniali 10 komórek i w 3 dobie zadzwonili że mamy 10 zarodków. A już po hodowli że mamy 8
trzymamy! Nudnych 9 miesięcy!!!!Miałam dzisiaj usg serduszkowe. Serduszko bije, dzidziuś ma 1cm. Termin według usg 09.01 zgodny z terminem om. Trzymajcie kciuki za nas![]()
Dziękuję. Lekarz mowi że mam nerwy i cierpliwość ze staliDobrze to czytać
Śledziłam Wasze historie jeszcze na długo zanim "oficjalnie" dołączyłam i byłaś jedną z tych osób którym bardzo kibicowałam![]()
A co na to lekarz, cos mówił skąd to się wzięło?Dziewczyny, test negatywny. Zatem to jakiś krwiak. Dobrze, że mam biopsje endo w kolejnym cyklu. Ale ta kropka była na USG, bardzo wyraźna
Mowił, że wygląda jak pęcherzyk ciążowy, ale może też być krwiakiem.A co na to lekarz, cos mówił skąd to się wzięło?
Ale nie mówił jaka może być przyczyna, że powstał? Kurczę dziwna sprawa, żeby się nie okazało że to jest jakaś (jedna z …) przyczyna niepłodnościMowił, że wygląda jak pęcherzyk ciążowy, ale może też być krwiakiem.
Nigdy nie miałam czegoś takiego, a USG miałam dziesiątki podczas starań, wiec wątpię. Do tego mam torbiel na jajniku, a też nigdy nie miewałam. Obstawiam, że to te wszystkie zastrzyki, leki i hormony coś mi namieszały. 2 stymulacje i 2 punkcje w ciągu pół roku raczej obojętne dla organizmu nie są.Ale nie mówił jaka może być przyczyna, że powstał? Kurczę dziwna sprawa, żeby się nie okazało że to jest jakaś (jedna z …) przyczyna niepłodności![]()