reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, już ❄️ wróciła z nami do domu. Embriolog mówił, że zarodek jest super, książkowo wygląda, dobrze się dzisiaj rozmroził, zdrowy i ładnie zaczyna wchodzić z otoczki, klasa nadal 5.1.1.
Powiem wam jak ja byłam pospina z tym pełnym pęcherzem 🙈 chyba za dużo wypiłam i w klinice co 10 min do toalety musiałam latać 🫣 sam transfer minuta i po sprawie :D
super że już po :) jesteś PUPO ❤️ frytki zjedzone? :D kiedy kazali Ci zrobić betę? :)

Haha no ja miałam taką sytuację że przez trzymanie tego pęcherza mocno, to już po fakcie miałam problem by go oddać, ból nie do opisania, chyba najgorsze z całej procedury.
A w ogóle jak już lekarz się do mnie zbliżał by podać ten zarodek, to myślę, ja pierdziele ja go zaraz obsikam, więc stwierdziłam, że chociaż go uprzedzę XD i pytam całkiem serio: - a co jak pana osikam? -to ja panią też wtedy osikam 😅
Haha wiesz, że to była jedna z moich myśli, żeby tylko lekarza nie osikać jak mi głowicą USG odcisnęli lekko brzuch 😅 a potem jak już miałam schodzić z fotela to się bałam, żeby tylko mi po nogach nie pociekło, bo będzie trzeba sprzątać i wstyd na całą klinikę :D 🤣

super że już po :) jesteś PUPO ❤️ frytki zjedzone? :D kiedy kazali Ci zrobić betę? :)
Tak, właśnie wjechały domowe 🍟 na sali dr mówił że beta 11 dnia, a na karcie mam 10-11 dpt. Ale na bank zrobię za tydzień w sobotę czyli 8dpt we własnym zakresie, chyba że będzie biało na sikańcu to sobie daruję.
Do Ciebie dzwonili z wynikiem proga? Bo mi mówiły położne, że jak wynik jest ok to nie dzwonią.

Dostałam raport z hodowli i tak się zastanawiam czy warto się tym sugerować? 🤔 Czytałam (chyba nawet tutaj 😁), że zdarza się, że zarodek najlepszej klasy nie da ciąży a ten gorszy już tak 🧐

Dostałam raport z hodowli i tak się zastanawiam czy warto się tym sugerować? 🤔 Czytałam (chyba nawet tutaj 😁), że zdarza się, że zarodek najlepszej klasy nie da ciąży a ten gorszy już tak 🧐
tak, bo i piękne zarodki mogą być chore.
Ja miałam ostatnio 5.1.1 i nic. Okaże się, czy te gorsze dadzą ciążę.

Nie warto 😆 ja przebaczałam tydzień po tym jak usłyszałam jakie to mam słabe zarodki, że pewnie problem z genetyka. Kariotypy prawidłowe, a ten słaby zarodek ma ze 3 tyś. bety, tak zdaje sobie sprawę, że to nic pewnego, ale on wg 2 lekarzy, nie mial żadnych szans by się zagnieździć

Tak, właśnie wjechały domowe 🍟 na sali dr mówił że beta 11 dnia, a na karcie mam 10-11 dpt. Ale na bank zrobię za tydzień w sobotę czyli 8dpt we własnym zakresie, chyba że będzie biało na sikańcu to sobie daruję.
Do Ciebie dzwonili z wynikiem proga? Bo mi mówiły położne, że jak wynik jest ok to nie dzwonią.
Dobry plan! ❤️ 🤞 Ja sama zadzwoniłam koło 17 do nich po wyniki proga, bo chciałam wiedzieć ile jest 🤣

reklama
Dziewczyny, już ❄️ wróciła z nami do domu. Embriolog mówił, że zarodek jest super, książkowo wygląda, dobrze się dzisiaj rozmroził, zdrowy i ładnie zaczyna wchodzić z otoczki, klasa nadal 5.1.1.
Powiem wam jak ja byłam pospina z tym pełnym pęcherzem 🙈 chyba za dużo wypiłam i w klinice co 10 min do toalety musiałam latać 🫣 sam transfer minuta i po sprawie :D
Kciuki!!! 😍

Do góry