Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@sarka2016 masz może jakiś sprawdzony przepis na babkę ziemniaczaną? Byliśmy z mężem na wakacjach w Białowieży i miałam okazję tam spróbować tego cuda - pycha! Ale jak próbowałam odtworzyć w domu z losowego przepisu z sieci, to niby wyszło coś jadalnego, ale jednak nie takie jak powinno...
U mnie na śniadanko zazwyczaj owsianka albo kasza jaglana na mleku z różnymi rożnościami - z jabłkiem i orzechami, z suszonymi śliwkami i kostką gorzkiej czekolady, z daktylami i wiórkami kokosa, z bananem... Jakoś najlepiej się czuję po tym, rozgrzewa, starcza na długo. A jak nie mam czasu, to biorę jogurt naturalny, wkrajam banana albo jabłko, dosypuję siemię lniane, lyżkę miodu i zjadam na zimno.
Dzięki fazerkamm za natchnienie...na zdjęciu trochę ciemne wyszły ale były pycha. Szukałam przepisu bez drożdży żeby było jak najszybciej aż tak się nie mogłam doczekać
fazerkamm i mamawiki zabije Was; ppp przez fazerkamm myślę cały dzień o tych racuchach.... a teraz mamawiki te piękne smaczne foto.... ok zbieram dup....do sklepu i nie ma co robię racuchy!!!!!! jesteście okropne... tak męczyć ciezarna)))