Zakończone
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję bardzo za odpowiedź- zawsze to coś do przoduCześć, ja dodałam wyniki męża do chata gpt żeby mi zrobił szybka analize. Mój mąż nie miał żadnych problemów dlatego nie będę się wypowiadać jakoś szczegółowo, ale ewidentnie trzeba działać, bo morfologia wynosi 0%. Polecam na Instagramie akademie płodności (zero papierosów, alkoholu, wdrożyć aktywność fizyczna, suplementy plus pamiętam tam było okej z czarnuszki, sok pomarańczowy, ale to doczytaj, dużo da się zrobić dietą). Pewnie lekarz powie Ci więcej, ale najlepiej działać też samemu, nie tylko samymi lekami. Wiem że prosiłaś o historię kogoś kto miał podobną historię, a że nikt nie odpowiedział do tej pory to podzielę się tym co wiem![]()
Bez stresu, my z mężem też mieliśmy 0% prawidłowych, brał suplementy które kazał brać lekarz, później selen i cynk i udało się podnieść aż do 8 prawidłowychCześć dziewczyny,
Czy mogę prosić o pomoc/spojrzenie na wyniki seminogramu nasienia? Od września staramy sie o pierwsze dziecko, na początku u mnie były problemy z tarczycą, żelazem itd., ale ostatnio Pani ginekolog kazała zrobić badanie nasienia - zeby zobaczyć jak wygląda sprawa u męża. W przyszłym tygodniu mam wizytę u niej, ale chciałabym żeby ktoś kto sie z czymś takim mierzył daj swoją opinię, opisał swoją historię i czy wgl może sie udać z takimi parametrami?
Ale trochę to trwało by doszło do takiej liczby, ale nie pamiętam już jaki czas,musiałabym znaleźć badaniaBez stresu, my z mężem też mieliśmy 0% prawidłowych, brał suplementy które kazał brać lekarz, później selen i cynk i udało się podnieść aż do 8 prawidłowych![]()
I jakie były Wasze dalsze kroki?Ja dodam od siebie, że u nas nie udało sie poprawić wyników morfologii. Najpierw wyszło 2%, po koleinych 3 mcach 0%, a po następnych 0%. Partner Stosował suplementy ( gotowe, jak i oddzielnie suplemnetowane). Wyszły mu również zylaki ale one byly tak niewielkie, ze urolog nie kazal ich nawet operowac. Robil rowniez poszerzone badanie nasienia ( defragmentacja ) i te wyszlo w normie 13%. ( Do 15% norma). Piszę o tym, bo sama szukalam takich historii podczas badań.