reklama

Interpretacja wyników nasienia - seminogram

Hej wstawię Ci wyniki mojego męża z zeszłego tygodnia 🤷‍♀️ jedziemy na tym samym wózku, tylko u nas zrobiliśmy jeszcze dodatkowo posiew nasienia i wyszła infekcja e coli. Plus z rozmowy wyszło że używa w pracy maty grzewczej na fotel a wysoka temp napewno nie sprzyja plemnikom. Maz jest na antybiotyku, stosujemy suple, od kilku dni pije sok pomidorowy i zrezygnuje z tej maty oczywiście 🤐 Jutro ma konsultacje u urologa, też jestem ciekawa co powie 👌
Dziękuję bardzo za odpowiedź 🩷- zrobimy posiew nasienia a ja wymaz na bakterie. W tamtym roku z posiewu moczu wyszła mi ecoli - ale tylko ja byłam na antybiotyku, mąż nie.. może cały czas siebie zarażamy i tak tkwimy w tym..

reklama
Dziękuję bardzo za odpowiedź 🩷- zrobimy posiew nasienia a ja wymaz na bakterie. W tamtym roku z posiewu moczu wyszła mi ecoli - ale tylko ja byłam na antybiotyku, mąż nie.. może cały czas siebie zarażamy i tak tkwimy w tym..
U nas dokładnie tak było jak mówisz 🤷‍♀️ przez prawdopodobnie rok czasu... Nawet po wymazach u mnie które już pokazały e coli lekarz powiedział że nie trzeba leczyć męża i skończyło się takimi wynikami jak wyżej 🤬

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry