mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Kilka? a nie przypadkiem jednaheh wracając do kolejnych ciąż to na wrześniówkach jest już kilka zaciążonych na nowo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kilka? a nie przypadkiem jednaheh wracając do kolejnych ciąż to na wrześniówkach jest już kilka zaciążonych na nowo![]()
cisnienie którego nigdy nie miałam i z nim walcze białkomocz. nefrolog powiedziała ze powinno wrocic do normy ale nad druga ciaza mam sie zastanowic bo z góry wiadomo bedzie to ciaza wysokiego ryzyka dla obu stron.
A i tak narazie nie mysle o drugim bo jedna nacieszyc sie nie moge. Przede wszsytkim to tez musze wkoncu poukładac sobie zycie z mezem. Od tego zaczne.
heh ja tez podczas ciazy sobie nie szczedziłam. Generalnie lecielismy do 8 miesiaca. Po ciazy nie wiem nie mam z kim.
Dawidowe, jak Twój M. przyleci to z tęsknoty za jednym strzałem piątkę machnie))))))))))))
Czekam na wieści czy udało się z dokumentami...!