Kropka3333
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój syn lat 10 kiedyś zapytał mnie jaka chciałabym mieć supermoc. Przenikanie ścian, latanie itp …Bedzie dobrze wiadomo mama chce dla swoich dzieci jak najlepiej zawsze![]()
To prawda.... widok meczacych się kruszynek zwala z nóg...Mój syn lat 10 kiedyś zapytał mnie jaka chciałabym mieć supermoc. Przenikanie ścian, latanie itp …
Odpowiedziałam, ze chciałabym odebrać/przejąć na siebie każdy ból i cierpienie swoich dzieci.
Mój syn był bardzo poruszony.
Mam już duże dzieci i wiele przeszliśmy, chorób, urazów … teraz jak dzieci są starsze dochodzą inne problemy i bóle, takie o podłożu psychicznym. Związane z byciem w grupie rówieśniczej.To prawda.... widok meczacych się kruszynek zwala z nóg...![]()
NapewnoMam taką nadzieję, że za kilka lat też tak będę się uśmiechać pod nosem ❤
Nie. Tego Ci nie życzę. Niech katary będą waszym największym zmartwieniem.Mam taką nadzieję, że za kilka lat też tak będę się uśmiechać pod nosem ❤
Swoją drogą.... dużo juz uroslas?Napewno![]()
No powiem Ci że trochę urosłamSwoją drogą.... dużo juz uroslas?![]()
@Stylenka nie strasz hihimiejmy nadzieję, że każda z nas na tym forum będzie przeżywać jak najmniejszą liczbę chorób, infekcji swoich skarbow. Żeby wirusy nie trzymały się naszych dzidziuskow.
A tymczasem ja wypowiadam wojnę infekcji moich dzieci.![]()
Który to już tydzień?No powiem Ci że trochę urosłamśmieję się że brzuch mam jak przy pojedynczej ciąży w 6 miesiącu
ale nic nie zrobisz, mogłam się domyślać że szybko będzie widać. Ważne żeby dzieci zdrowo rosły, ja się mogę kulać
na szczęście jestem wysoka i to mnie jakoś ratuje, jeszcze.....
![]()