Czuje że będzie dobrze a moja intuicja nigdy się nie myliStaram się w to wierzyć Kochana, dzięki naprawdę!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje że będzie dobrze a moja intuicja nigdy się nie myliStaram się w to wierzyć Kochana, dzięki naprawdę!
Na ostatniej wizycie lekarka stwierdziła że prawdopodobnie parka więc ja się juz nastawiłam [emoji2957]
Czuje że będzie dobrze a moja intuicja nigdy się nie myli [emoji16][emoji123][emoji110][emoji3059]
A dlaczego dopiero jutro? Ty chyba badałaś ja we wtorek ? A betę najlepiej badać co 48h, bo później ciężko obliczyć przyrost.To świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]
Kliniki po transferze mają swoje zalecenia co do testowania. Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i betę badałam w 3, 7 i 10 dpt razem z estradiolem i progesteronem. Później jak już wiedziałam że jest ciąża to w 16 i 23 dpt i do tego USGA dlaczego dopiero jutro? Ty chyba badałaś ja we wtorek ? A betę najlepiej badać co 48h, bo później ciężko obliczyć przyrost.
Kliniki po transferze mają swoje zalecenia co do testowania. Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i betę badałam w 3, 7 i 10 dpt razem z estradiolem i progesteronem. Później jak już wiedziałam że jest ciąża to w 16 i 23 dpt i do tego USG [emoji3526]
Ok, rozumiem ja leczyłam się w miejscu, gdzie pojęcie beta z krwi nie istniejeDokladnie tak, ja i @eij jesteśmy w tej samej klinice, wiec procedura dokładnie taka sama. Nie chcę robić nic na własną rękę, wiec wierze, ze znają się lepiej niż ja [emoji16]
Kciuki za wizytęJa czuję dzisiaj przewracanie w brzuchu więc liczę że już niedługo będą kopniakijutro idę na wizytę, mam nadzieję że będę miała USG i dowiem się czy napewno będzie parka czy może z córeczki zrobił się drugi synek
![]()
Na pewno urośnieTo świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]