UrośnieTo świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UrośnieTo świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]
Ok, rozumiem ja leczyłam się w miejscu, gdzie pojęcie beta z krwi nie istniejedopytuje, bo czekam jak na swoją [emoji28]
Ja zawsze robiłam betę 14 dni po inseminacjiHej! Ja wczoraj miałam inseminacje, na usg było już po owu, penie była wczoraj lub we wtorek. Dziś mam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo. Długo się to plamienie utrzymuje ? A właściwie to takie małe plamki tylko.
I powiedzcie mi kiedy najwcześniej test? 8dpo ?
USG nie byłoKciuki za wizytężeby potwierdziło się że będzie parka
![]()
O kurcze ale co ta ginekolog co do niej chodzisz (bo to chyba kobieta tak ?) Nie chcę po prostu robić czy jak ? Prenatalne jeśli dobrze pamiętam 4 grudzień ?USG nie byłomuszę czekać do prenatalnych
NFZ refunduje 3 USG w ciąży plus prenatalne.O kurcze ale co ta ginekolog co do niej chodzisz (bo to chyba kobieta tak ?) Nie chcę po prostu robić czy jak ? Prenatalne jeśli dobrze pamiętam 4 grudzień ?
Mogłabym iść prywatnie ale każde dodatkowe pieniądze wydane na prywatnego ginekologa po ponad roku leczenia w prywatnej klinice przysparza mnie o ból głowy i d..pyNFZ refunduje 3 USG w ciąży plus prenatalne.Także tak... Ważne że serduszka słyszałam. Prenatalne mam 14 grudnia.
A coś wiedziałam że z 4 dataNFZ refunduje 3 USG w ciąży plus prenatalne.Także tak... Ważne że serduszka słyszałam. Prenatalne mam 14 grudnia.
Mogłabym iść prywatnie ale każde dodatkowe pieniądze wydane na prywatnego ginekologa po ponad roku leczenia w prywatnej klinice przysparza mnie o ból głowy i d..pypoczekam na spokojnie a te pieniądze wolę wydać na rzeczy dla dzieci
![]()