FajnieMAĆKU- ja w przyszlą środe(czyli 3 marca) testuję-to obie mamy WIELKI DZIEŃ)
Bedzie dobrze i masz rację przy takich lekach trzeba mieć 100% pewności..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FajnieMAĆKU- ja w przyszlą środe(czyli 3 marca) testuję-to obie mamy WIELKI DZIEŃ)
Bedzie dobrze i masz rację przy takich lekach trzeba mieć 100% pewności..
macku a mialas hsg?
no to gdybys miala zrosty podpadajace pod laparo, to by Ci powiedzieli. A tak nie potrzeby robienia laparo. No chyba, ze myslisz o innym celu laparo ale masz jakies wskazania do takiego powaznego swinstwa? Ty lepiej wizualizuj pozytywny test ciążowy![]()
Nie no ja jestem pewna, ze ta IUI sie uda ;-)wiem, ze endo moze nie dawac zadnych objawow ale moze tez byc w druga strone. - Masz jakies uzasadnione obawy o endo albo torbiele albo inne swinstwa?
ty tu po IUI w ogole nie powinnas myslec o laparo. Na razie trzymamy kciuki, zeby sie udalo i zeby zadne laparo nie byly konieczne. A lekarz cos ci kiedys wspominal, ze ewentualnie czeka Cie laparo?