reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ASIIEK- kochana-Ty bedziesz nastepna!! bardzo Ci kibicuje i wierze,ze in vitro bedzie dla Was rozwiązaniem i niedługo zostaniecie rodzicami!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam ,zeby wszystko ładnie poszło!!

MAĆKU- jak tam samopoczucie:) ?
pewnie sie co chwile głaszczesz po brzusiu ,co ?:))

pozdrawiam wszystkie babeczki!
smacznej kawki życzę :)

reklama
oj mama obys miała racje :-) jak wszystko pojdzie dobrze z planem to bede testowała w moje urodzinki (22.05) hihi..moze bede miała piekny prezent kto wie

Asiiek- NO właśnie :) dlatego też mam nadzieje,ze moze ten cykl jest mój i sie uda...ale narazie działania trwają a potem ..czas pokaże:)
dzieki za zaciskanie :))) każdy & na wagę złota :)))

Witam Was kochane:-)
Maćku trzymam kciuki:tak:
U mnie o dziwo cykl naturalny, poprostu skupiłam sie na czymś innym. Byłam w szpitalu w tamtym miesiącu stresy, kupno mieszkania itp. i pierwszy raz od prawie czterech lat zapomniałam zapisać w kalendarzu okresu i tu bummmm:-):-):-)
Dzisiaj powtórzyłam bete więc mam strsik czy wszystko urosnie prawidłowo:/
A co do objawów to gdyby nie spózniajacy się okres to nie zorientowałabym się, a teraz jak już wiem że cosik we mnie zakwitło to do 1 objawu: od 1,5 tygodnia zajadałam się sałatką śledziową i kwaśnymi żelkami:eek: no i przez cały dzień ziewam na okrągło.
Trzymam za dziewczyny które są w trakcie oczekiwania na fasolke:tak: Pozdrawiam

reklama
SYLKABECIA- dziekuje bardzo!! :) a Ty jeszcze troche i płeć poznasz-ale czas śmigaaa:)

mam taką nadzieję że poznam za tydzień na wizycie, ciekawość mnie zżera.
Czas leci a ja nadal nie moge uwierzyć że jestem w ciąży!! rano czułam takie delikatne łaskotanie w brzuchu ciekawe czy to juz ruchy się zaczynają.

Do góry