reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Patuska ja w tym cyklu nie jestem na clo, ten jest naturalny....ja jak sie stymuluje to mam tak 3-7dc clo, 9-11dc estrofem na poprawe endo, po owulacji potwierdzonej monitoringiem dupek az do terminu @ i test najlepiej z krwi....cykle mam 27-28...IUI mialam na swiezo pekniety pecherzyku a plamienia dostalam w 7dpi....
Ja po clo nie mam zadnych plamien bo wtedy ytez biore dupka...jedynie clo wysusza,ze jest mniej sluzu :-p ale przy IUI to nie ma znaczenia....

Ostatnia edycja:
reklama
Patuska ja w tym cyklu nie jestem na clo, ten jest naturalny....ja jak sie stymuluje to mam tak 3-7dc clo, 9-11dc estrofem na poprawe endo, po owulacji potwierdzonej monitoringiem dupek az do terminu @ i test najlepiej z krwi....cykle mam 27-28...IUI mialam na swiezo pekniety pecherzyku a plamienia dostalam w 7dpi....

Aha no teraz rozumiem;-)

Hej dziewczyny, jestem nowa, o dzidziusia staramy się 3 lata. Wszystkie badania ok i nic. 26.03 ide na laparoskopie i jak wszystko będzie ok chcemy podejść z m. do IUI. Nie mamy juz sił na naturalne podejścia. Trzymam za was kciuki.
Blue ja tez jestem spod Opola, czy leczyłaś się w GMW? Mam mieszane uczucia do tej kliniki, chodziłam tam w 2010 r. i wydaje mi się że to żadna rewelacja. Zastanawiam się czy nie podejść do IUI we Wrocławiu lub Katowicach. Nie ukrywam, ze Opole jest blisko i ma to swój plus, sama nie wiem, zobaczymy co przyniesie laparoskopia.

W sumie to nikt nie jest zainteresowany tym z jakiego terminu ta ciąża ale szpitalni lekarze upatrują raczej iui ze stycznia, ale nikt nie powiedział że na 100%. Ale pamiętam że 3 tyg temu mówiłam gin że mam dziwne plamienia ale on stwierdził że to owulacyjne, więc wychodzi mi że to po iui.
Patuska, a może poszukaj jakiegoś płynu który pomoże przy przytulankach,ale wiadomo nie takiego plemnikobójczego.
Hope, u Ciebie te objawy to mogą wskazywać na wszystko.
Witaj Fasolkowa. Jak większość z nas niby wszystko ok u Was a ciąży brak :-(

Chyba nie bardzo chcą mnie dziś wypuścić bo mam troszkę temperaturę :-(

witam
kasik a masz jakieś leki na tą torbiel?
dlaczego od razu masz mieć laparo? Przecież lekami też można zlikwidować torbiel? No chyba że masz z tym problemy cały czas i jakieś hardcorowe... ja miałam torbiel i leki pomogły.

smerfeta fajnie, że już możesz wyjść.

hope jak tam dzisiaj?

No właśnie nie biorę nic. Miałam przestymulowany jajnik i na 1 miesiąc lekarz powiedział odstawić wszystko i się zobaczy. Tak więc zobaczę. Mam nadzieję że nie bedę miała laparo bo boję się że mogę stracić jajowód.

Fasolkowa witaj. A jeśli mozna wiedzieć z jakiego powodu masz mieć laparo. U mnie lekarz powiedział w ostateczności na razie zrobić wszystko a jeśli to nic ie da to laparo. Trzymaj się i powodzenia.

Smerfeta no tak jak masz tempkę to pewnie dziś nie będą chcieli Cię wypisać. Trzymaj się.

Patu$ka brać nie zaszkodzi. Może u Ciebie zadziała bo u mnie nic się od brania wiesiołka nie zmieniło. Śluz znikomy był i jest.

Witaj fasolkowa :-) a jakie sa przyczyny u Was,ze bedziecie probowac IUI?

Patuska ja bralam olej z wiesiolka tylko 1mc ale wiecej go nie wzielam bo mialam jeszcze mniej sluzu niz przed branie....byc moze za szybko ostawilam go bo mogl dobrze nie zaczac dzialac, chyba sie wystraszylam. Mi gin mowi,ze przy IUI nie ma to wiekszego znaczenia bo nasienie jest tak gleboko podane,ze tak naprawde sluz omija. Teraz tej olej z wiesiolka daje swojemu psu na wzocnienie siersci :-D:-D:-D

Smerfeta
to zeby goraczka szybko spadla i abys szybciutko wrocila do domu &&&&&

Kasik a jakiej wielkosci Ty masz ta torbiel?

reklama
Hope jakiś miesiąc temu było 7cm gładkościenna wielokomórkowa. Wtedy bolał mnie brzuch ale na razie już nie boli więc mam nadzieję że jej juz nie ma.

Do góry