Mistralka w takim razie czekamy razem, ja miałam IUI w środę. Jakiej długości masz cykle? Ja całe szczęście krótkie 26-27 dni ale teraz wydaje mi się, że to cała wieczność

Ja mam brać luteinę dopiero od niedzieli 3 razy dziennie, to dopiero będzie problem. Nie pracuję fizycznie ale to i tak trochę kłopotliwe. Doktor mówił, że jak mi tak nie pasuje to mogę brać 2 razy dziennie po 2 tabletki. A Ty bierzesz już od IUI? Widzę, że ilu lekarzy tyle sposobów. Nie zrobisz chyba bety w poniedziałek za tydzień bo to święta
heheheh no przez ten progesteron kreci mi sie w glowie i nie wiem w jakim czasie zyje

)))
Tak racja swieta,niestety ja pracuje-szkoda ze labolatorium bedzie zamkniete;(No to wtorek!
Wiesz ja jestem we Francji a tutaj zapewne opinia lekarzy jest inna niz w PL?
Podejscie takze;niestety nie jest latwo o zwolnienie!
Ja prosilam ze wzgledu na charakter mojej fizycznej pracy o zwolnienie przynajmniej na kilka dni.Niestety Dr stwierdzila ze nie ma takiej potrzeby bo to inseminacja a nie Ivf

(((((((((((((((Zdolowala mnie tym totalnie,tak ze mysle nad zmiana lekarza!
Ja stymulowanie Gonalem F zaczelam od 2-go dnia cyklu,10-tego bralam Ovitrele na pekniecie pecherzykow i faktycznie zaczelo dzialac dosc szybko bo jajnik bolal niesamowicie!
Niestety moje cykle sa zazwyczaj dluuugie i do tego nieregularne wiec musze kierowac sie ogolnymi wytycznymi,aby zrobic bete po okolo 13 dniach.
Ahh jeszcze doczytalam ze 2 tbl 2razy dziennie????Dopochwowo czy doustnie?Bo ja doustnie po zazyciu 2tbl spala bym chyba?Po jednej czuje sie jakbym wypila 0.5l wodki

))))))))))))))Serio zataczam sie!Dobrze ze jestem w domu.
A bierzecie koenzym Q10 plus kwas foliowy?
Ja biore,a zaczelismy z mezem 2 tyg przed moim cyklem.
Powiem szczerze ze chyba te tabletki zadzialaly o wiele lepiej na mojego meza i jego nasienie,bo porownujac wyniki z zeszlago roku a te z tego to jego nasienie potroilo chyba swoja liczebnosc

)))))))))))))))))))))
Zobaczymy co z tego wyjdzie co nie?
Progesteron biore od srody,czyli dzien po IUI.
KASIK36-ile masz lat i kiedy robisz BHCG?
EWIS-Ja mam 35l wiec latka leca a lat na staranie niezbyt wiele

Przeszlam 3 poronienia,ostatnie w 8 tyg ciazy,i wolalabym nie przechodzic tego kolejny raz!