reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
ja ostatnio w aptece za ovtirelle płaciłam 69 zł, ale może w innych aptekach jest drożej, ta akurat była niedaleko kliniki. czyli mi się udało w miarę tanio kupić, bo 170 zł to naprawdę mnóstwo kasy za taki zastrzyk :-(

reklama
Właśnie w tamtym m-cu latałam po aptekach i we wszystkich tylko pod zamówienie i takie ceny. Sama się zdziwiłam, myślałam że w klinice zdzierają na ovitrelle a okazało się odwrotnie.

Faktycznie przegięcie z tą ceną 170:oo:... Mam nadzieje że na ten pregnyl się załapię bo chyba działanie mają takie same...w sumie zawsze mi pękały pęchole, ale chce żeby podali bo jeśli to nie zaszkodzi a może pomóc to wole na 100% dopomóc temu zabiegowi..no i mam nadzieję że lutkę albo dupka też przepisze na "wszelki wypadek" :wink:

ENNI JA W KUCOTKU ODSŁANIAŁAM CAŁĄ MOJĄ "PEŁNIĘ KSIĘŻYCA", ALE NIE ZNOSZĘ WŁOSÓW NA TWARZY I TERAZ JEDNĄ STRONĘ MAM NA 6MM A Z DRUGIEJ LWIĄ GRZYWĘ, ŻEBYM MOGŁA WZIĄĆ ZA UCHO.:happy2:
O ja tez mam takie wrażenie, ze odsłaniam w kucyku " pełnię księżyca". A mam poldlugie włosy proste , zprzedzialkiem na środku, więc jak sierotka czasem wyglądam:)) ale nigdy nie wiaze przez to wlasnie wrazenie pelnej buzi. no ale nawet cieniowanie tego niewiele zmienia:)) taka juz moja uroda:))

Nati - no siknij w końcu! &&&

Fifiri - mam nadzieje ze Ci sie uda juz za pierwszym razem. &&&

Kasiulekk - &&&& żeby to było zagniezdzenie, bo coś za wcześnie na @.

A ja juz po wizycie u gina. Wszystko pięknie sie samo skończyło. Mam bardzo obolale jajniki, otóż ostre zapalenie jajniorow mi sie wydało, biorę antybiotyk. A hormony ładnie spadły. Więc czas zaprzestać smutków i zbierać sie do żywych, a potem znowu do walki. Czekają mnie badania genetyczne, ale to za jakiś czas. Jak odpocznę.

Ja 2 dni temu kupiłam Ovitrelle i zapłaciłam 177 zł. :szok: no ale w normalnej aptece, u mnie w miasteczku, oczywiście sprowadzali go bo nie mieli na stanie więc nie mogłam się już wycofać bo głupio by było;-) Wcześniej dostałam Gonapeptyl i zamiennie Diphereline, które kosztowały około 50 zł. ale w klinice a ostatnio Choragon za 35 zł. ale ten był domięśniowy więc nie chciałam teraz.

Nati rób jutro rano sikańca albo betę bo my tu już nogami przebieramy i kciuki cały czas zaciśnięte mamy a pracować trzeba ;-):-)

nati jeśli można wiedzieć, które to Twoje podejście do IUI? Zaciskam kciuki za pozytyw:-)

kasik36 widzę że w podobnym czasie będziemy miały zabieg:happy2:

dziewczyny, u mnie plamienia jakby ustały, były baaardzo skąpe, ale brzuch ciągle boli. zastanawiam się czy te plamienia to nie po duphastonie, bo w ulotce jest napisane, że mogą wystąpić, ja nigdy wcześniej dupka nie brałam, więc nie wiem.. miałyście kiedyś plamienia po dupku? zobaczymy jak jutro będzie wyglądał dzień i co to jest...
Nati i ja już się stresuje co u Ciebie, czy się udało czy nie, więc nie trzymaj nas dłużej w niepewności!!:-)

Fifiri witaj bo jeszcze nie miałam okazji :-) Który masz dzień cyklu i jak długie masz? Ja mam dzisiaj 3 dc i 26 zazwyczaj, ostatnio przeciągnęłam celowo luteiną na 28.

A mi menopur jednak kończy @. W poprzednim cyklu brałam go od 1 dc i @ trwała 2 dni a normalnie 7 ;-) W tym cyklu biorę od 2 dnia i @ trwała 2 i pół dnia :szok: Chyba, że jutro wróci ale od popołudnia już tylko małe plamienie.

Enni jak zmiana fryzurki, udana?

reklama
Fifiri witaj bo jeszcze nie miałam okazji :-) Który masz dzień cyklu i jak długie masz? Ja mam dzisiaj 3 dc i 26 zazwyczaj, ostatnio przeciągnęłam celowo luteiną na 28.

Hej Kasik:wink: moje cykle trwają od 28 do 30 dni, dziś mam 7dc. 3-cie clo dziś wziełam i jajniki powoli się rozkręcają:cool2:

w jakich dniach cyklu przeważnie wypadała Wam insemka?

Do góry