reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Nati dziękuję za pamięć :) Trzymam za Was kciuki, sikańca to bym nie robiła, ale betę tak ;-).
Witam nowe koleżanki i żebyście długo nie musiały tutaj siedzieć :tak:.

Nie udzielałam się, ponieważ wyjechałam nabrać siły psychicznej na wioskę do moich rodziców. Dzisiaj idę do gina, zobaczymy co mi powie. Mam taką cichą nadzieję, że w następnym cyklu będę mogła wrócić po moje mrożaczki. Tylko że dr idzie na cały lipiec na urlop, a dzisiaj się okaże. Chciałabym na sierpień chodzić z mrożakami, bo wziewałabym sobie urlop letni, bo teraz to 3 tyg. L-4 moi klienci myślą, że jestem w ciąży. Mówiłam Wam, że mojemu prezesowi powiedziałam, że podchodzę do inv i powiedziałam, że musimy czekać ok 2tyg. żeby się dowiedzieć czy jestem w ciąży czy nie. Oni zatrudnili nową osobę na zastępstwo a moim klientom mówiła, że jestem w ciąży i teraz weź to odkręć :wściekła/y:.

reklama
ladybea ma racje Nati zrób ten test chociaż dla nas:):):):-):tak:
kasiulekk nie mam pojęcia ile takie plamienia inplantacyjne mogą trwać, najlepiej poszukacj coś na ten temat w necie.
Kurede miałam 2 miesiące pod rząd stymulacje, wiecie że mi 4 kg przybyło:szok: czy to możliwe że od tych leków? albo moja tarczyca znowu daje znać o sobie

ladybea ja też nie wierzę u siebie w naturalsa, tyle okazji juz było. W morde ja nie mogę pojąć tego że mam dziecko, wyniki wszystkie oki i nic....o co tu biega, czy faktycznie ten śluz? albo nie miał lekarz do czego sie przyczepić do zwalił na śluz. A może faktycznie ta tarczyca? te moje przeciwciała antyTPO są winne h...wie. Ciekawe ile mi wyjdzie tych przeciwciał jutro będę mieć wynik

dziewczyny

wlasnie napisalam posta na swoim blogu o wplywie cukru na jakosc komorek jajowych. mysle ze warto poczytac zeby zobaczyc czy cos nie da sie zrobic zeby nie zaszkodzic komorkom zanim przystapiamy do inseminacji/IVF... zapraszam na bloga i zachecam do komentarzy.

bede co jakis czas tam pisac o wplywie roznych czynnikow na ivf... wiecie ze to moj konik:) a jak juz tyle czytam to sie chce dzielic tym co przeczytam....

linka do blogu macie w mojej sygnaturce

jak macie pomysly na to co byscie chcialy wiedziec a propo stylu zycia/diety a ivf - dajcie znac to popiszemy razem:)

reklama
Do góry