reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny :)
Nie wiem czy mnie pamiętacie bo rzadko sie udzielam, ale za to staram się czytać na bieżąco :-) Chciałam Wam powiedzieć że w piątek 2 sierpnia miałam 1 IUI :-) 16 sierpnia mam zrobić bete, podano mi 2,5 mln. plemników męża i gin. stwierdził że to nie jest rewelacja ale tragedii też nie ma i chciałam się spytać ile Wy mniej więcej miałyście podawane? Mi gin. kazał brać od soboty wieczora duphaston 2x2 tabletki (rano i wieczorem)
Trzymam kciuki za testujące :-)

Hope: 23.7.2013
Kasik36: 24.7.2013
Asita: 2.8.2013

nati35: 3.8.2013

Ostatnia edycja:
reklama
Asita to miałam dzień po Tobie iui...tyle że 4 raz i miałam podane 3,5mln, trzymam za Ciebie i za siebie i za Kasik36 kciuki!!!!!!!!!!!! ja miałam przy drugiej iui podane 17mln, lekarz stwierdził, że mój M się postarał i nici z tego było:-(, więc nie ma reguły....jest nam wszystkim potrzebny tylko jeden plemniczek!!!!!

Asita, to i za Ciebie trzymam kciuki &&&&&&& Nie ma się co kierować/schizować ilością... Ja miałam wcześniej podawane 17 i 16 mln, a ostatnio 4 mln i się udało :) Wam też się uda :tak:
Dziewczyny, przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~
Już naprawdę czas na dobre wieści!!!

Dziękuję dziewczyny za info. ale przy takiej ilości to chyba nie mam zbytnio na co liczyć :(
Ja dziaiaj mam brązowy śluz czy Wy też tak miałyście po IUI bo w normalnym cyklu nie miałam takich plamień

Asita, masz na co liczyć i koniec. U nas z tego co pamiętam IUI wykonuje się gdy ilość wynosi od 1 mln w górę, od wtedy jest szansa, że się uda i tyle. I nie ma chyba reguły mówiącej, że szanse wzrastają wraz z ilością proporcjonalnie czy coś w tym stylu. To byłoby zbyt proste. A tu nic takie nie jest...

Hej

Widzę że Pole na poezje się zebrało ;-)
Nati, Kasik testuje w środę o ile dobrze pamiętam ;-) Trzymam za Was kciuki aby się udało &&&&&&
Asita te plamienia to dobry znak :tak:
Kasik dziś w invicta to był sajgon. Chciałam jak zwykle zrobić tam badania bo mam bliziutko do pracy ale tylko jedna rejestratorka przyjmowała płatności a jeszcze bardziej ją interesowały telefony od koleżanek niż dłuuuugi sznur klientów oczekujących w kolejce :wściekła/y: już myślałam że jej coś powiem....
A robiłam dziś LH i E2 i w sumie wyniki śliczne ale co z tego skoro nie ta strona :-( lekarz twierdzi że jest szansa a ja jakoś sceptycznie się nastawiam. Mimo to emka męczę bo jakoś tak mam ochotę ;-)

Dziś mam pierwszy dzień po urlopie więc już mam dość pracy ale jeszcze trochę i wychod ;-)
Miłego drogie Panie
:blink:

nati, asita, kasik 36/37 &&&&&&&&&&&&&&
hope strasznie mi przykro :-( Odpocznij na urlopie :cool2:

smerfeta może ta chęć i wyniki to jednak dobry znak :tak:

pole, yoanno fajnie się czyta, że u Was wszystko w porządku, a suwaczki pięknie mkną do przodu (ale ten czas pędzi)

blue, gizas co u Was?

Ja porobiłam ostatnie zalecone badania i w piątek mam wyniki.

pozdrawiam wszystkie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No to jestem po iui w 16dc, w sobotę miałam i wszystko było troszkę inaczej niż pozostałe...(

3mam kciuki:-)
Dzień dobry:happy2:

Zeby nastapil dziewczyny jakiś przełom, juz czas...
Kasik37 w Tobie teraz cała nadzieja...
Nati35, bo na Ciebie przyjdziem nam dłużej czekać...
Dziewczyny Wam fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nasz postulat!
" Chcemy nowej ciazy, chcemy nowej ciazy"!!!!!*

*Tylko gdzie to wysłać?
Kierunek rząd Donaldinio?
Kierunek doktory, znachory?
Kierunek wszystkie zastępy świętych?
Kierunek wujek Marian( mówi, ze wszystko moze...)?

haha rozbawiłaś mnie ogromnie :-D

Hej dziewczyny :)Chciałam Wam powiedzieć że w piątek 2 sierpnia miałam 1 IUI :-) 16 sierpnia mam zrobić bete,

powodzenia:-)

Dziękuję dziewczyny za info. ale przy takiej ilości to chyba nie mam zbytnio na co liczyć :(
Ja dziaiaj mam brązowy śluz czy Wy też tak miałyście po IUI bo w normalnym cyklu nie miałam takich plamień

nawet nie pomyślałam, że to ma znaczenie. kolejny powód do stresu:baffled:

Do góry