reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny! Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Okazało się że mam dwa pęcherzyki, po jednym na stronę ale męża nie było dziś ze mną u gina bo pojechał na mecz bo przecież iui nie miało być, a tu taki żart :-( Wyniki LH pokazują że owu lada moment... Ale znowu jutro rano ja nie mogę na iui bo teraz ja pracuje, inne urlopują :-(
Jedyne co mnie pociesza to to że lekarz nie zachęcał za bardzo, mówi że możemy z iui zaczekać do nast cyklu, że ważne że wiemy jakiej dawki gonalu potrzebuje. Ej do duuupy to wszystko. Mamy starać się naturalnie, w pt znowu wizyta, badanie PRG i pewnie lutka bo u mnie PRG zawsze niski

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta, po prostu musisz ustrzelic naturalsa, ja Ci to mówię, a ja czasem mam jakieś przeczucie:))

Za wszystkie testujace &&&& z całego serca, niech juz sie Wam uda! Czas na jakieś dobre wieści.

Ja tam teraz jestem na etapie, ze jestem troche na los obrazona. Nie chce to ńie. W czwartek sie dowiem jakie badania mam porobic, a potem wakacje... I nie będę o niczym myślała. Taki piekny plan - ciekawe, czy wyjdzie:))

Hej dziewczyny! Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Okazało się że mam dwa pęcherzyki, po jednym na stronę ale męża nie było dziś ze mną u gina bo pojechał na mecz bo przecież iui nie miało być, a tu taki żart :-( Wyniki LH pokazują że owu lada moment... Ale znowu jutro rano ja nie mogę na iui bo teraz ja pracuje, inne urlopują :-(
Jedyne co mnie pociesza to to że lekarz nie zachęcał za bardzo, mówi że możemy z iui zaczekać do nast cyklu, że ważne że wiemy jakiej dawki gonalu potrzebuje. Ej do duuupy to wszystko. Mamy starać się naturalnie, w pt znowu wizyta, badanie PRG i pewnie lutka bo u mnie PRG zawsze niski

smerfeta domyślam się, że to bardzo deprymujące. ale głowa do góry:-) uda się

Kurcze, Smerfeta, czasem się po prostu nie da nadążyć za tymi naszymi jajcami. Moje też tak się nie mogły zdecydować w tym ostatnim cyklu przed IUI. Już myślałam, że nic z tego nie będzie, a proszę :) Więc ściskam kciuki za naturalsa &&&&&&&&& i przesyłam fluidki~~~~~~~~~~
I mamy tu w sumie jeszcze jedną dobrą wiadomość - jajnik leniwy nie jest aż taki znowu leniwy :) Więc będzie dobrze :tak:

Dziewczyny odpowiem hurtowo z braku czasu - testuję w środę ale tylko dla formalności bo nie nastawiam się pozytywnie, tempka zaczyna spadać, wczoraj miałam jakieś małe plamienie i w ogóle nic nie czuję :-( Ale kciuki jak zawsze się przydadzą i fluidki oczywiście też, dziękuję :-):tak:

Smerfeta jak pech to pech, szkoda, że nie było Twojego M, żeby znów kasa na zastrzyki nie poszła na marne to działajcie, zwłaszcza, że jest ku temu ochota. Może akurat się uda :tak: Życzę Ci tego z całego serca.

Asita tzymam kciuki :-) Dzięki za edycję listy, niestety Hope tym razem się nie udało więc trzeba ją edytować. Widzę, że przejmujesz moją pałeczkę, może to znak, że czas mi zmykać z tego forum np do przyszłych mamusiek;-):-D

...może to znak, że czas mi zmykać z tego forum np do przyszłych mamusiek;-):-D

o TO,TO, TO... i tego sie 3mamy i koniec:-)

jutro rano świętujemy II kreski, ja już chłodzę szampana:-)

za mną ciężka noc. śniły mi się badania, operacje i inne dziwne cuda, których ja nie pamiętam, ale zmęczyłam sie ogromnie.
wstałam jakaś taka zakręcona, boli mnie żołądek i łzy w oczach stoją ehh...

udanego dnia i zaciskam &&&&

Hej dziewczyny :)
KASIK36 nie ma sprawy :-) i trzymam kciuki żeby beta była wysoka i abyś dołączyła do grona mamusiek a za Tobą pozostałe dziewczyny :-)
HOPE tulam :-*
SMERFETA ja wierzę że ten naturals sie uda :-)
AGAAWA kochana i właśnie jak nie będziesz o tym myślała to się uda :-) Powodzenia :-)

KASIK36: 24.7.2013
ASITA: 2.8.2013
NATI35: 3.8.2013

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie :-) na Was można liczyć, podniesiecie na duchu :tak:

Agaawa
jak najbardziej obrażaj się, ale mimo wszystko rób swoje ;-) Każda z nas nie raz tak ma, bo to co nas spotyka jest straszne... Inni tego nie rozumieją i patrzą na nas jak na wariatki :wściekła/y:

Magda trochę witaminek i kawka i poczujesz się lepiej :tak: Mi ostatnio śniło się że jestem w ciąży i pamiętam że to było takie dziwne wrażenie :eek: miałam duuuży brzuch

Kasik myślę że nawet się nie obrazimy jak przejdziesz na ciężarówki :-D trzymam kciuki za jutrzejszą betę &&&&& A zastrzyki miałam na szczęście jeszcze z poprzedniego cyklu więc ten cykl w przeliczeniu na $ wyszedł dość tanio

Yoanna dzięki za fluidki :* Też się cieszę, że lewy jajnik wziął się w garść, ale lekarz mi ciągle mówi, że ten jajowód wcale nie jest taki ważny, że mam się nie dołować. A Ty pracujesz jeszcze czy już jesteś na L4?

Miłego dnia!!!!!! Ściskam wszystkie staraczki i mamuśki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry