reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny. Mam do odstąpienia dwa opakowania luteiny podjęzykowej ważnej do kwietnia 2014r. (jedno całe, jedno 18 tabletek) oraz pół opakowania clo (5 tabletek) ważne do maja 2017r. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana, to piszcie na priva. Pozdrawiam.

reklama
Hej dziewczyny
Parę dni nieobecności i ciezko nadrobić. Ale cieszę się ze się tyle dzieje bo to dobry znak. Ja niestety przeżyłam okres ogromnego doła. Przyszła @ jakoś tak strasznie smutno mi było liczyłam ze może się uda. Ale podjęłam pewne decyzje nie będziemy czekać aż m zje te wszystkie tabletki tylko umówiłam się z lekarzem wiec może juz w następnym cyklu będę miała iui juz mam dość czekania. Jeszcze troszkę i odbije mi i trafie do wariatkowa.

Witam się dziewczynki :-)

Asita z tempką różnie bywa, wspominana wczoraj przeze mnie Jane też tak miała a jednak była w ciąży więc jeszcze nic nie jest przesądzone. Jeżeli @ nie przyjdzie to pędź jutro na betę i jeżeli bierzesz jakieś leki (np luteinę) to ich nie odstawiaj dopóki nie będziesz miała wyników. Ja też pozwolę sobie jeszcze kciuki trzymać :tak::-):tak:

Piaska mi lekarz zawsze kazał robić ostatniego dnia brania luteiny a miałam ją zawsze brać 10 dni (zacząć 2-3 dni po IUI, w zależności czy na pękniętym czy nie) więc około 12-13 dnia po IUI mi wychodziło.

Usi@ ważne mieć plan, wówczas jest dużo łatwiej :tak:

Asita przykro:( ale jak mówi Kasik jeszcze nic straconego, jeżeli nie ma jeszcze @ to zawsze jest nadzieje;) Z tego co słyszałam to tempka też może różne figle odstawiać:)
Smerfeta pisałaś cosik o Sergieju Tankianie? będzie w Polsce?:)

Hejka!

Asita ja też pamiętam, że u Jane tempka spadła a potem okazało się, że jednak jest w ciąży. Pewnie ważne też jak jutro będzie z tempką. Nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Enni, Serj Tankian już był w Polsce, wczoraj byłam na koncercie. Skrót możesz zobaczyć tutaj: Serj Tankian dziękuje Solidarności w Ergo Arenie; serj tankian, solidarność, ergo arena, koncert Troszkę mi brakowało elektrycznych gitar i ostrzejszego brzmienia ale i tak mi się podobało, warto usłyszeć coś zupełnie innego
a075.gif
:happy:

Kasik, twardzielka jestem, nie brałam kul na koncert, więc nikt nie ucierpiał ;-)

Merlin jak tam weselicho? zresetowałaś się? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta no tylko Cię przez kolano przełożyć :wściekła/y: Lekarz kazał o kuli chodzić a Ty sobie to lekceważysz? Dbaj o siebie kobieto bo już niedługo nóżki będą musiały dźwigać dodatkowe kilogramy :tak:

A ja dzisiaj znowu w kinie byłam, tym razem na Wałęsie. Więckiewicz super zagrał ale Grochowska w ogóle mi tam nie pasowała, bardzo ją lubię ale to nie była rola dla niej :-( Świetne połączenia prawdziwych nagrań z filmem, w pewnych momentach już się gubiłam czy to Więckiewicz czy Wałęsa ;-):-D

Do góry