reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta będą jeszcze dwie "niedziele" bo stymulkę rozpoczynam prawdopodobnie 28-go, chyba, że moja @ zrobi psikusa i się przesunie ale skoro rozrzut rozpoczęcia jest spory (3-10 dc) to tak powinno wypaść. @ spodziewam się około 22, jak się przesunie tak jak ostatnio to 20 ale myślę, że raczej będzie później skoro owulka jest 14 dni przed @ a 9 października byłam w okresie przedowulacyjnym (jak określił doktorek). Zdradź nam na jaki koncert idziesz?

reklama
A ja właśnie zaplanowałam sobie wieczór (tzn. "nam" bo z M) :-) Najpierw kino ("Chce się żyć"- zapowiada się niezły, mam nadzieję, że mnie nie zdołuje), później do brata z podarunkami z Majorki i u niego mecz, zamówimy jakąś chińszczyznę, mam nadzieję, że będzie miło. Będę kierowcą więc % nie wchodzą w grę ale jutro sobie odbiję :-D

Smerfeta co prawda nie znam ale przyjaciel "google" przekierował mnie akurat do teledysku Baby i jestem pod wrażeniem. Tylko nie wyma**** kulą za bardzo bo sąsiadom krzywdę zrobisz
Edit: cenzura chyba przesadziła ze słowem, miało być od "wymachiwania" :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Obiecuje że nikomu nie zrobię krzywdy, co najwyżej sobie bo nie umiem chodzić z tymi patykami ;-):-D A cenzura to już woli Ciebie cenzurować, tak na wszelki wypadek bo wiedzą żeś szalona ;-)

KASIK36 gin. powiedział że po 14 dniach czyli teoretycznie mogłabym iść dzisiaj ale stwierdziłam że zobaczę jaką będę miała tempke bo ostatnio w dniu bety spadła do 36,70 i wiedziałam już że się nie udało a beta to potwierdziła :-( więc teraz powiedziałam sobie że na bete pójdę w poniedziałek chyba że tempka spadnie to nie pójdę :-(

yoanna82 odpoczywaj. jestem pewna że wszystko będzie dobrze :-)

A ja właśnie zaplanowałam sobie wieczór (tzn. "nam" bo z M) :-) Najpierw kino ("Chce się żyć"- zapowiada się niezły, mam nadzieję, że mnie nie zdołuje), później do brata z podarunkami z Majorki i u niego mecz, zamówimy jakąś chińszczyznę, mam nadzieję, że będzie miło. Będę kierowcą więc % nie wchodzą w grę ale jutro sobie odbiję :-D

też mam zamiar wybrać się na ten film. ja jestem przekonana, że mnie zdołuje. poryczałam się na zwiastunie.

dziewczyny jak ja wczoraj zabalowałam. poszłam z koleżanką na pifko. jak Wam wspominałam;-) już miałyśmy wychodzić z knajpki (po jednym pifku) a tu wpada siostra tej koleżanki ze swoją szwagierką, przyszły odebrać pizze i do tej siostry do domku planowały iść. zaproponowały żebyśmy się przyłączyły. skorzystałyśmy z zaproszenia, przyszła jeszcze jedna koleżanka i do domu wróciłam ok godz 23. cały wieczór na youtube wyszuwałyśmy sobie stare piosenki z dawnych lat (wiecie Majewska, Szczepanik, Jantar) i śpiewałyśmy na całe gardło. tańczyłyśmy jak szalone i było zajefajnie. tak się odstresowałam , że no. wspaniały spontan :-)

Smerfeta to mogłabyś podać rekę z moim m, gdyby nie odległość to też by pewnie poszedł:tak:

Kasik, Magda miłego wieczorka życzę:)

Asita kciukasy, może odczarujesz to forum!!!!!!&&&&&&&

Ladybea uważaj na nóżki:), bo ostatnio nieciekawie tu z kontuzjami:)

Oraz wszystkim laseczkom niewymieninym również życzę miłego i udanego wieczoru:)))

reklama
NATI35 wątpię żebym to ja odczarowała forum :-(
MAGDAM czasem takie wyluzowanie jest potrzebne :-) super że tak miło spędziłaś wieczór :-)
KASIK36 po prostu nie chciałam zobaczyć znów ujemnej bety :-(

Do góry