reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie :)

Yoanna nareszcie dałaś znak życia!!!! I OSZCZĘDZAJ SIĘ!!!!! bo po pupie dostaniesz....wiem ciężarnych się nie bije, ale klapsa możesz otrzymać:tak:

Merlin
nie trać wiary, fakt każda z nas już przechodziła jakieś kryzysy, ale wkońcu się wszystko dobrze ułoży!!! My nie mieliśmy jakiegoś planu ile razy podejdziemy do iui...tak samo wyszło, intuicja, jakieś przeczucie, że więcej razy nie ma sensu...w sumie to do ostatniego iui to sama namawiałam mojego M, bo już stwierdził, że trzy razy wystarczy. Tylko teraz się to wszystko ciągnie, przedłuża a człowiek już by chciał działać!!! Także trzymam za Was kciuki, sami bedziecie wiedzieć kiedy przestać.

Czerwona oliwka gratuluję:) i szybkiego zaciążenia życzę!!!!!:)

Miłego dnia Wam życzę:)

reklama
CZEŚĆ WSZYSTKIM!
MERLIN NIE PODDAWAJ SIĘ MY NA TYM SAMYM WÓZKU JEDZIEMY. MAM NADZIEJĘ, ŻE JUTRO DREK PRZEKAZE DOBRE WIEŚCI I NASZA PIERWSZA IUI W KOŃCU SIĘ ODBĘDZIE. TROCHĘ SIĘ DENERWUJE (WIEM WIEM TO NIE POMAGA) ALE NIE TRACE NADZIEI, BO W KOŃCU KIEDYŚ MUSI BYĆ DOBRZE.
YOANNO PROSZĘ LEŻEĆ I PACHNIEĆ :tak:
CZERWONA OLIWKO PROSZĘ PROSZĘ TAK CICHACZEM A TU TAKIE DOBRE WIEŚCI :-D.
ASITA JAK TWOJA TEMPKA?
ENNI GRATULUJE :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-D
Gratuluję kolejnej osobie która dostała kwalifikacje do ivf za pozostałe trzymam kciuki ;-) &&&&&&&&&&
LADYBEA u mnie tempka trochę spadła i utrudniła mi zadanie bo nie wiem już co to oznacza :-( może jutro sie wyjaśni
Ściskam Was wszystkie i życzę miłego dzionka :-*

Dzieńdoberek :)
Dziś byłam zrobić badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe i teraz czekam na wynik....aż pięć dni,katastrofa bo chciałabym już wiedzieć co i jak.Rozmowa z M o in vitro będzie chyba dopiero jutro bo wraca do domu w nocy więc z samego rańca wezmę go w obroty a później weselicho i zabawa do białego rana:-D:-D:-D
Czerwona oliwko gratulacje :-):-):-)
Yoanna82 odpoczywaj,odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!!!!!!!!!!!!

reklama
Hejka!

Yoanna jak najwięcej leż i wypoczywaj i będzie wszystko si :tak: U mnie tak piorunem to nie idzie, bo już od września przygotowuje się do ivf więc trooochę to u mnie już trwa

Asita dalej trzymam kciuki &&&&&
Kasik, możesz chyba zaśpiewać - "ta ostatnia niedziela" ;-) :-D czy jeszcze jedna będzie? Mi niestety pech skrócił czas szaleństwa, ale i tak jutro idę na koncert. Myślicie że z kulą mnie wpuszczą? :sorry2:
U mnie było wręcz na odwrót, to M naciskał na ivf ;-)

Merlin po Twoim nicku widać że jesteś jeszcze młodziutka, więc mimo że mówimy o czasie, który pędzi to nie bierz tego aż tak do siebie bo Ty masz jeszcze troszkę czasu i na spokojnie podchodź do iui, do stymulacji. Ja też się spieszyłam ale życie pokazało, że trzeba czekać i być cierpliwym. Powoli, małymi krokami do przodu i uda się :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry