reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mi właśnie doktorek z P-nia odpowiedział. W sobotę mam wizytę, jeszcze nie wiem o której godzinie, w sprawie mojego rzekomego polipa na endo. Mam nadzieję, że mój ginekolog miał rację i tam nic nie ma!!!!!:tak: I mam też nadzieję, że dowiemy sie czegos więcej w sprawie in vitro!!!!:tak:

reklama
Dziekuję dziewczynki za słowa otuchy, ajkoś tak jestem ostatnio pozytywnie nastawiona. I niech listopad będzie miesiącem dobrych wiadomości na forum :-)
queen &&&&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze.
nati mam nadzieję, że okaże się że nic tam nie ma.

brydziajones, nie potrzebowałam wolnego bo inseminację miałam dopiero wieczorem. Może gdybym mogła to wzięłabym wolne na dziś żeby sobie odpocząć i spokojnie "poprawić" rano :) Ale nie ma żadnych szczególnych zaleceń, żeby się oszczędzać czy cos takiego. Na razie jeszcze nie ma powodu.

brydziajones, dziękuję kochana! No a czuję się na razie zupełnie normalnie, po IUI żadnych dolegliwości nie mam więc na razie czuję się jak gdyby nigdy nic :-)

Dzień doberek:)

oooo następna kobietka do testowania, super Queen wysokiej bety życzę:tak:ściskam mocnoooooooo kciukasy:):-)

Nati życzę Ci żeby nic tam nie było i wreszcie może jakieś świeże info będziesz mieć co tam się dzieje:):):tak:

reklama
Ja też jeszcze nie robiłam amh. żaden lekarz nawet nie wspomniał o tym badaniu. Ale jak dziś będę odbierać posiew to zapytam w labo o koszt. A i pytanie dziewczynki - amh robi się z krwi?

Do góry