reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole to sobie Blue zafundowała stresa, cholera nie zazdroszczę jej. Zwłaszcza, że pracując w szpitalu beta to chyba jedno z podstawowych badań, dlaczego nie zrobiła u siebie :confused: Nie pisała nic na innych wątkach, jest pewnie wściekła i nie chce tego roztrząsać.

reklama
Blue, kciuki za Ciebie cały czas zaciśnięte &&&&&&&
Kama, gratuluję :-) Super, że beta tak pięknie rośnie. Oby tak dalej :-) Czekamy na wieści z pierwszego podglądania :-)
Asita, kurczę, nie ka opcji na zrobienie iui po pracy? Trzymam kciuki za powodzenie taką czy inną drogą.
Smerfeta, oj jeszcze gotowi nie jesteśmy. Ale skończyliśmy właśnie przygotowywać pokoik Małego :-)
Pakiecik fluidków dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:wściekła/y:czy to nie pech , że wczoraj chciałam sobie zobaczyć na TLC ten program i jakieś 40 min wcześniej zepsuł się telewizor...:wściekła/y: Ręce , nogi opadają
Wczoraj zrobiłam sobie test zwykły paskowy z wynikiem negatywnym, więc tylko utwierdziło mnie w przekonaniu , że się nie udało niestety....:no:

Plan następujący GRUDZIEŃ miesiącem cudownych zmian !!

Dziewczyny nie dam rady nawet po południu bo mamy spotkanie po pracy obowiązkowe :-( a po za tym to gin. chce abym zrobiła zastrzyk 36h przed iui a to nie możliwe bo dopiero dzisiaj wieczorem będzie w aptece :-( no i mój m. nie dostał urlopu a także nie mam tyle kasy a pożyczyć nie za bardzo chce bo teraz i tak kiepsko z kasą stoimy :-( no nic czekam na naturalnego cuda :-) ale szykuje się do iui w grudniu oby tylko pęchol był w lewym jajniku :dry:

Dzien dobry , witam sie w sloncznym nastroju i życzę Wam kochane miłego dnia :)

My w tym miesiącu naturalsik i czekamy teraz do 1 grudnia :)

Wczoraj w ogole miałam jakies dziwne plamienie około 3 dpo :( moze to coś z progesteronem ??

Dziewczyny nie dam rady nawet po południu bo mamy spotkanie po pracy obowiązkowe :-( a po za tym to gin. chce abym zrobiła zastrzyk 36h przed iui a to nie możliwe bo dopiero dzisiaj wieczorem będzie w aptece :-( no i mój m. nie dostał urlopu a także nie mam tyle kasy a pożyczyć nie za bardzo chce bo teraz i tak kiepsko z kasą stoimy :-( no nic czekam na naturalnego cuda :-) ale szykuje się do iui w grudniu oby tylko pęchol był w lewym jajniku :dry:

Moze będziemy miały w podobnym terminie , u nas około 14 grudnia insemka ;)

Hej Dziewczyny, nadrabiam Wasze wczorajsze wpisy...

Kama gratuluję, bardzo się cieszę :-)

Tyle się u Was dzieje, a ja cały czas czekam, ale wczoraj odebrałam część wyników i jeszcze zrobili mi następne badania– całą petardę, tyle krwi mi upuścili, że dzisiaj ręka boli…
Słuchajcie, jakie badania trzeba mieć do HSG, bo mi wczoraj jak chciałam się zapisać, w szpitalu powiedzieli, że potrzebuję jeszcze badanie nasienia m, jak zadzwoniłam do mojego gina to się bardzo zdziwił, ale powiedział, że może NFZ teraz ma takie wymogi…

Aktualizuję listę

Nati35: 19.11.2013 wizyta z wynikami u gin i dalsze działania
Kara86:20.11.2013 podgląd wielu pęcholi
Ladybea: 20.11.2013 wizyta z HSG u drka i zobaczymy co dalej
AgaJa82: 22.11.2013. - wizyta u gin i decyzja kiedy 2 IUI
Madziulka Rz: 22.11.2013 wysoka beta
Anabel87 - 26.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH, początek grudnia HSG
Majka K: 26.11.2013.- wynik AMH, HSG prawdopodobnie 02.12.2013
Ladybea: 27.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH
agha
:
28.11.2013. wysoka beta
Merlin: w listopadzie starania naturalne, na grudzień planowana 2 IUI
Asita: 2 pęchole w tym jeden dominujący - starania: "żywioł" - 7.12.2013 przewidywany termin @
Brydziajones: grudzień planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf (ICSI)
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
MagdaM33: styczeń 2014 IVF
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

reklama
Do góry