reklama
ladybea
Fanka BB :)
ewciak ale norma w I trymestrze ciazy do 33,2 (przynajmniej u mnie na wynikach), wiec .... &&&
Witam was Kobietki serdecznie !!
podczytuje was codziennie i za każdą trzymam kciuki
MagdaM - gratuluje zarodeczków i życzę aby były z Tobą i się ładnie rozwijały,
Dziewczyny od poniedziałku co 2 dzień jeździłam na podgląd pęcherzyków no i dziś zapadła decyzja że iui będzie w poniedziałek
No i teraz dopiero zaczyna się mieszanka uczuć koniecznie muszę sobie wynaleźć jakieś zajęcia żeby się za bardzo nie nakręcać .
podczytuje was codziennie i za każdą trzymam kciuki
MagdaM - gratuluje zarodeczków i życzę aby były z Tobą i się ładnie rozwijały,
Dziewczyny od poniedziałku co 2 dzień jeździłam na podgląd pęcherzyków no i dziś zapadła decyzja że iui będzie w poniedziałek

No i teraz dopiero zaczyna się mieszanka uczuć koniecznie muszę sobie wynaleźć jakieś zajęcia żeby się za bardzo nie nakręcać .
bziunia
Aktywna w BB
Witajcie laseczki
MagdaM super,ze już masz dzieciaczki,niech się teraz zagnieżdżają a za dziewięć miesięcy odwiedzi Cię bocian z upragnionym prezentem

a teraz Wam powiem jak to u mnie w prawym jajniku pęcherzyk zapadnięty 16mm w lewym 20mm endo 13mm i mam brać dupka od niedzieli i oczywiście encorton,acard i kwas foliowy tak się zastanawiam co to znaczy,że pęcherzyk jest zapadnięty-czyli jeszcze do końca nie pękł
dziś kupiłam mojemu M nową gre na xboksa i stwierdzam że facetowi to wiele do szczęścia nie potrzeba bo tylko konsola i piwko w pobliżu i już jest cały hepi i nie zauważa nic poza ekranem telewizora
ach ci faceci
zapomniałam Wam napisać,że Pyscek ma jutro transfer...pamiętacie ją jeszcze mam nadzieje???
MagdaM super,ze już masz dzieciaczki,niech się teraz zagnieżdżają a za dziewięć miesięcy odwiedzi Cię bocian z upragnionym prezentem

a teraz Wam powiem jak to u mnie w prawym jajniku pęcherzyk zapadnięty 16mm w lewym 20mm endo 13mm i mam brać dupka od niedzieli i oczywiście encorton,acard i kwas foliowy tak się zastanawiam co to znaczy,że pęcherzyk jest zapadnięty-czyli jeszcze do końca nie pękł

dziś kupiłam mojemu M nową gre na xboksa i stwierdzam że facetowi to wiele do szczęścia nie potrzeba bo tylko konsola i piwko w pobliżu i już jest cały hepi i nie zauważa nic poza ekranem telewizora
ach ci facecizapomniałam Wam napisać,że Pyscek ma jutro transfer...pamiętacie ją jeszcze mam nadzieje???
Ostatnia edycja:
Kurcze dziewczynki tak bardzo bym chciala,zeby to sie udalo,jak dzisiaj zobaczylam ten progestron to iskierka nadziei sir we mnie obudzila,bo wczesniej to w ta 1Iui nie wierzylam,a jeszcze moj dr powiedzial,ze on ma natdzo duzo powodzen wlasnie za pierwszym razem,Sama nie wiem co myslec.Lece spac.DOBRANOC
Ostatnia edycja:
kasik36
Pewnie, że pamiętamy Pyscka, kciukasy za udany transfer. A gdzie nam koleżanka zniknęła?
hej!!
Witam sie w mrozny poranek!!u nas jest -12stopni!!

.Ja właśnie zrobiłam sobie kawkę.Na 9 jadę do pracy,do 14.Mąż juz pojechał na 6 rano do 14.Jutro jedzie na nockę na 18 do 6 rano,wiec weekend dość pracujący mamy.
Magda,trzymam kciuki,aby wszystko dobrze poszło i abyś została szczęśliwą mamunią juz za 8 mc.!!!
Ja,Pyscka także pamiętam,
,trzymam kciuki za udany transfer!!!
kasik,mi po iui,dr.nie przepisał żadnych tabletek,luteiny nie biorę,teoretycznie dzis mam 28 dc.ale tak jak wspomniałam miewałam cykle 30 dniowe.
Syski nie bolą......w tym cyklu wogóle mnie nie bolały!!(a często czułam je),w tym cyklu jest inaczej....plecy troche wczoraj pobolewały
Witam sie w mrozny poranek!!u nas jest -12stopni!!

.Ja właśnie zrobiłam sobie kawkę.Na 9 jadę do pracy,do 14.Mąż juz pojechał na 6 rano do 14.Jutro jedzie na nockę na 18 do 6 rano,wiec weekend dość pracujący mamy.Magda,trzymam kciuki,aby wszystko dobrze poszło i abyś została szczęśliwą mamunią juz za 8 mc.!!!
Ja,Pyscka także pamiętam,
,trzymam kciuki za udany transfer!!!
kasik,mi po iui,dr.nie przepisał żadnych tabletek,luteiny nie biorę,teoretycznie dzis mam 28 dc.ale tak jak wspomniałam miewałam cykle 30 dniowe.
Syski nie bolą......w tym cyklu wogóle mnie nie bolały!!(a często czułam je),w tym cyklu jest inaczej....plecy troche wczoraj pobolewały
Ostatnia edycja:
MagdaM33
hey,
pewnie, że pamiętam Pyscka. to wspaniała wiadomość. Pyscku &&&&&&
u mnie też dziś wielki mróz -12.
uleciała gdzieś ze mnie ta mega energia i optymizm. w uszach huczą mi słowa dr, że żaden z zarodków nie był taki żeby się nie można było do niego przyczepić:-(
pewnie, że pamiętam Pyscka. to wspaniała wiadomość. Pyscku &&&&&&

u mnie też dziś wielki mróz -12.
uleciała gdzieś ze mnie ta mega energia i optymizm. w uszach huczą mi słowa dr, że żaden z zarodków nie był taki żeby się nie można było do niego przyczepić:-(
Magdo a Ty jesteś taka idealna?
Nogi proste, tyłek murzyński,rysy klasyczne,szyja łabędzia itd?
No to zarodeczki tez mogą miec juz odstające uszki,platfusowate stopki i grube brzuszki itd Nie musza byc takie idealne,zeby chciały byc kochane i opiekowanie teraz bardzo bardzo mocno.
Ja do moich gadalam i gadalam i w dalszym ciagu mam możliwość gadania do jednego. Czego i Tobie życzę.
Nogi proste, tyłek murzyński,rysy klasyczne,szyja łabędzia itd?
No to zarodeczki tez mogą miec juz odstające uszki,platfusowate stopki i grube brzuszki itd Nie musza byc takie idealne,zeby chciały byc kochane i opiekowanie teraz bardzo bardzo mocno.
Ja do moich gadalam i gadalam i w dalszym ciagu mam możliwość gadania do jednego. Czego i Tobie życzę.
reklama
ladybea
Magdam widze ze nie ma sladu po wczorajszej radosci. Powinnas wiedziec ze zamartwianie sie nic nie da i taj jak Pole napisala NIKT NIE JEST IDEALNY.
Pyscek powodzenia
Pyscek powodzenia
Podziel się: