reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
ladybea,czyli 14 dni po spodziewanej @ zrobiłas bete,tak???:confused:....ale wcześniej zrobiłas test ciążowy..?!
Kochane ja zmykam szykować sie do pracy.Miłego dnia!!:-)

Kurcze pierwszy raz mi się tak zrobiło, mam tydzień do @ i cały czas czuje lekkie skurcze, ale wczoraj po seksie to miałam mega skurcze, które po chwili przeszły. Może to przez to że jestem przed @ ? Jak będę u doktorka to dopytam, ale kiedy to będzie..?:-D Jak na razie nie wybieram się, czekam cierpliwie jak mnie zawezwą;):tak:

Ladybea - Ty to jesteś cierpiwa,żeby zrobić betę dopiero 14 dni od spodziewanej @ - chyba bym nie wytrzymała.

Enni - nigdy nie miałam takich skurczy, co prawda po seksie nieraz boli mnie bardzo mocno w podbrzuszu tego samego dnia lub następnego, ale skurczy to raczej nie odczuwałam. Swoją drogą to ciekawe co to oznacza?

Kasica a Ty cały czas bierzesz luteinę? Bo powinno się zrobić betę właśnie po to, żeby odstawić luteinę, niektórym ona hamuje @

Lena Ty nawet nie myśl o ivf, przecież IUI się udała :tak::tak::tak: I tej wersji się trzymaj :-) Dla zaspokojenia ciekawości leki do ivf rządowego to wydatek od 2 do nawet 5 tys ale to zależy od AMH, ja mam bardzo obniżone (0,79) i wydałam około 3,5 tys ale teraz wydam trochę więcej.

MagdaM i bziunia kciukasy cały czas zaciśnięte :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
kasik to i tak spora sumka:szok:5 tyś na leki to jakas masakra i jak się nie uda to nastepne tyle.A za wizyty też płacisz czy już nie, bo już sie pogubiłam? A rządowo ile razy mozna mieć transfer? Kurcze mam cichą nadzieje, że nie bedę musiała i któraś z koleji IUI sie uda. Mam jeszcze 4 szanse:-)
Zmaykam do domku dziewczynki, miłego dzionka

reklama
Lena78 - to tak jak ja, tu niby mam ogromną nadzieję, że nie będę musiała aż tak daleko wybiegać, ale na wszelki wypadek wolę wiedzieć ile co kosztuje.A te koszty są na prawdę duże.

Dziewczyny, a ja żadnej luteiny nie dostałam, podejrzewam, że to przez to, że w poprzednim cyklu miałam robiony progesteron i był bardzo dobry, jak myślicie?

Do góry