reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
No to dziewczyny Lena i Kasica82 teraz zapominamy o @ i żyjemy na luzie:-)Sama nie wierzę w to co piszę:-D
Ale tak jak Wam kiedyś pisałam, ja zawsze odwlekam test, jak tylko mogę, a tu zaraz i tak @ przychodzi. W całym swoim życiu robiłam tylko jeden test ciążowy i zobaczyłam na nim 2 kreski. Tak bardzo chcę, aby na tym drugim też tak było.

EwciaK,tak to piekny widok na teście...tez widziałam taki obraz kilka razy........teraz to tylko wspomnienie..........z bardzo smutnym zakończeniem....:-:)-:)-(.EwciaK,mam nadzieję,że już niebawem zobaczysz to samo na teście,co za pierwszym razem!!!:tak:
Lena,ja nie jestem z samego Wrocławia.Mieszkam na wsi,oddalonej od Wrocławia około 30 km.

kasica Ja od 1 roku życia do dnia ślubu mieszkałam we Wrocławiu. Moji rodzice teraz też mieszkają poza Wrocławiem w Nowym dworze koło Jelcza Laskowic. Piekne miejsce w samym lesie:-):-):-)

Lena,ja do lasu...żeby nie skłamac mam 20 metrów!!!:tak::tak:,po prostu wychodze z podwórka,przechodzę przez droge i mam las!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!śmiejemy sie,że jak są grzyby,to my z okien widzimy,czy rosną czy nie!!bo mamy praktycznie"pod nosem"

Lena,fakt-grzybów było dużo w tym roku!!!My mamy też suszonych dośc sporo-dzis na obiadek grzybowa zupka jest nawet:tak:,i mamy tez dużo zamrożonych,w sam raz do jakiegos sosiku;-)

reklama
Do góry