reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Lena kurde trzeba było iść na medycynę:-D:-D;))) pieniążki same by do Nas szły, chociaż ja bym tyle za wizytę nie kasowała, myślę że rozsądniejsza bym była i liczyła się z tym że są też ludzie biedniejsi. Z drugiej strony nie wiem czy bym chciała grzebać kobietą........jakby to ująć...?:):-D:-D:-D:-D wiecie o co chodzi.

A Oliwier już oki, mniej kaszle, gorączki nie miał w ogóle, ale siedzi jeszcze w domciu. W poniedziałek dopiero do szkoły pójdzie. Jeszcze tydzień i ferie u nas;)

reklama
hej!!!
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa,ale wiecie intuicja kobiety...chyba raczej się nie myli:-(.Test zrobię w dniu spodziewanej @,no chyba ,że wczeniej mnie zaleje,wczoraj w pracy troche czułam plecy i lewą strone ni to jajcor,ni to nie wiem co??!!ale raczej jajcorek;-)
Magda,to ja dziś kciuki zaciśniete trzymac będę za Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)oby wszystko poszło gładko i sprawnie!!i oby wynik testu za kilkanaście dni był taki o jakim marzysz!!!!:-)...i TAK WŁAŚNIE BĘDZIE!!
bziunia,dziś twój wielki dzień!!!trzymam kciuki za owocną iui...oby sie powiodła!!:tak:i wierzę,że tak będzie moja droga!!!
enni,200 złotych za wizytę,to według mnie strasznie dużo kasy!!!:szok:,tam gdzie my chodzimy,za pierwsza wizytę płaciłam 150 złotych.Za kolejną płacisz już 80 złotych,a jak poszłąmzobaczyć czy pecherzyki pekły,to nie płaciłam nic za wizytę!!trwała 5 minut dr.tylko usg zrobił i tyle,i za to pieniędzy nie wzięli!!Ale co klinika to różnie sie cenią itd...
kasik,pewnie masz rację co do tego,że powinnam test zrobic,albo jechać na betę....jutro mam 28 dc.Cykle od 27-30 dni,więc zobacze jak sprawa jutro lub w niedziele będzie wygladała...sama nie wiem co mam myśleć....

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!

Madzia, trzymam baaaardzo mocne kciuki za transfer! &&&&&&&&&&&& juz za chwile będziesz MAMUSIĄ! Aaaaa......

Kasica, Ty Kochana IUI miałas 8 stycznia, to juz dzisiaj 14 dpo. Coś czuje, ze bedą piękne II ! Trzymam za to gorąco obie piastki zaciśniete! &&&&&

Mam nadzieje, ze chociaż Wam sie uda i da mi to nadzieje do dalszej walki. Bardzo bym chciała, żeby moje słowa były prorocze.

Kasica ja chodziłam do profesora i pewnie dlatego to tyle kosztowało, dodam tylko że pierwsza wizyta kosztuje 300 zł :szok:ale jak juz mówiłam płacić 200 zł za podgląd to już przesada;(

zgadzam sie z Tobą enni,za samo podglądanie 200 zł.??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rozbój w biały dzień:szok:...a dla osób mających problemy,które sie lecząkażda stówka,czy 50 złotych jest bardzo ważne!!Ale nic na to nie poradzimy,ceny maja kosmiczne!

Hej dziewczyny:)

Bziunia - dzięki wielkie za miłe słowa, mam nadzieję, że w Twoje urodziny będę mogła skakać do góry ze szczęścia.A Ty trzymaj się dzisiaj i oby dzisiejsza IUI była owaocna - POWODZENIA:-)

MagdaM
- trzymam kciuki za dziesiejszy, ważny dzień, ale to eksytujące wydarzenie.

Kasica82 - doskonale Cię rozumiem, ja też wolę czekać na @ niż robić betę,wiem co czujesz.

Lena - Ty coś odczuwasz, jakieś przeczucia masz?

Agaawa - tak jak mówisz, oby Twoje słowa były prorocze.

Ja dzisiaj po południu odbieram wynik progesteronu i idę do lekarza pokazać mu wynik, zobaczymy co powie.

EwciaK,też wolę pczekac do dnia spodziewanej @...............ale też zdarzyło mi sie ze 2-3 razy,że spózniałą mi sie @ np.o 2 dni,robiłam test z nadzieją,a tu negatywny:-(,to rozczarowanie...i jak zrobiłam test dosłownie za niedługo dostawałąm okres:-(
Lena,a ty kiedy testujesz??????????w poniedziałek,tak?:-)

ewcia nie mam żadnych symtomów niczego, ani ciążowych ani na @ A przeczucie mam takie, że nici z tego, bo jak ma coś być jak ci lekarz mówi, że jest już pewnie po owulacji.
W następnym cyklu muszę mieć przerwe. Zaczynają sie ferie i mój synek z mojim M wyjeżdżają do Szczecina do babci. Może to mi dobrze zrobi:-)sama w domu poczytam odpoczne
kasica czekam na @ tak jak ty

reklama
Do góry