reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka, 12dzien po owu, to jeszcze test moze wyjsc!!

moja gin mowi, zeby brac duphaston do bety w 12-13 dniu po lub do testu w 14dniu po. masz czas ;)

od wyniku uzaleznione jest dalsze przyjmowanie lub odstawienie leku.

Ja dupka nigdy wcześniej nie bralam. Zawsze luteine dostawalam.

Aniko mam nadzieje ze priva wczoraj dostalas bezawaryjnie i ze odprezylas sie troche w pracy:*
Mi dzisiaj olej lniany ewidentnie nie wszedl (zapomnualam łyknac na czczo i zrobilam to pod wieczór ) i caaly czas mi po nim niedobrze:/ bleh:/

Kredka, to tym bardziej bym brala. Czasami pozytywny test dziewczynom wychodzi dopiero dobrych pare dni po@. Albo zrob bete, to bedziesz muec jasna syt.
A ja mam przyklad na swojej skorze i nigdy juz nie zawierze testom...!

Niebajka
Zazywasz tak bez niczego?;-) a co suplementujesz omega3?
Ja tez wlasnie zakupilam teraz i zamierzam brac ale w postaci pasty- wg dr budwig;-) mam nadzieje, ze zdziala cuda:-)

Ostatnia edycja:
Kredko bierz jeszcze dupka!! Jeszcze jest wczesnie na odstawienie

Lumia slyszalam, ze najlepiej olej pic na czczo wiec mieszam 2lyzki z jakims napojem, wypijam, a pozniej jeszcze popijam;p Dla mnie ten rybi posmak oleju jest wybitnie zwrototworczy:p jestem bardzo wrazliwa na smaki/zapachy, niestety:/
Omege 3 tez lykam:) witamine D. Spozywam orzechy brazylijskie, nerkowce, rozne suszone owoce (morele, zurawinke)

A! Oleju nie mieszam z twarozkiem, bo czytalam ze to odchudzajace, czy coś :| to o to chodzi z dr Budwig? a chcialam w sumie przytyć, wiec tak wyszlo:)

Ostatnia edycja:
mi lekarz kazał od razu odstawić duphaston,kredka a jeżeli jesteś taka 100% że nie jesteś to go odstaw bo blokuje @ ale bez bety pewnosci nie masz :(

reklama
Wiec napisalam rano do lekarza i napisal ze jak dalej 1 kreska to sie nie udalo i kazal odstawic dupka.

Wiem ze Wy myslicie troche innaczej ale tak analizujac to wszystko to w 13 dpo beta powinna byc powyzej 10 a test jezeli ma czulosc 10 to by wykazal ze cos jest. Wiem ze cuda sie zdarzaja ale tak na chlopski rozum to nie w moim przypadku.

Do góry