reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, no to startuję i ja z moją ostatnia inseminacją. Dzisiaj dostałam @, na niedzielę jestem umówiona na usg, puregon juz w lodówce, więc mam nadzieje, że w niedzielę ruszam ze stymulacją:) prolaktyna w normie, jajniki wyciszone antykami - czas działać!

reklama
Kredka nic się nie przejmuj trzeba próbować dalej :). Dobrze,że napisałaś do lekarza, przynajmniej masz pewność co robić. Ja jednak podchodzę do iui w tym miesiącu,w poniedziałek mam wizytę i będę wiedziała czy stymulujemy czy natura. Do trzech razy sztuka i te 3 razy zrobimy cykl za cyklem.
Anika życzę powodzenia! :)

Diore :-* trzymam kciuki&&&
No ja jak tylko @ przyjdzie dolaczam do Was;)

A czy ktorejs po dupku sie rozregulowal okres albo owu? Bo jestem ciekawa czy ma to az tak duzy wplyw

Dziewczynki
Ja tak na chwile, bo wlasnie sie pakuje i jedziemy w gory:-)

Niebajka
Olej lniany smierdzi ci ryba:p;-)??
Ja bede mieszac z twarogiem, nie dlatego zeby schudnac, ale podobno bialko z olejem jest najlepiej przyswajalne;-) wiec ja tak zdrowotnie;-)

Anika
To startujemy!!!!
Dziewczyny kwiecien bedzie nasz!;-)

Do uslyszenia w niedziele Lub pon;-)

A i jeszcze Kredka
U mnie pozytywny test wyszedl dopiero tydzien po@. Nie chce juz rozstrzasac tematu, ale to, ze dwa wczesniejsze wyszly negatywne W jakims stopniu mialo wplyw na poronienie.....duzo by pisac
Dlatego pod tym wzgledem jestem kategoryczna zwolenniczka;-) zeby odstawic dopiero jak sie wie na 100% (beta). Zaszkodzic, nie zaszkodzi, a moze tylko pomoc;-)

Lumia bede w poniedzialek szukac gdzie jeszcze moga mi to zrobic dla swietego spokoju zebym sobie nie plula w twarz. Kurde teraz zaluje bo moglam rano jeszcze cos pokombinowac ale watpie zebym gdziekolwiek znalazla kogos kto mi w 1 dzien zrobi

reklama
diore, anika trzymam &&&&&. Niech się Wam uda:-)
Kredka, to może przyleć do nas;-) U nas zrobią Ci wszystko w jeden dzień i będziesz pewna na 100%, a może z biletem taniej Cię wyjdzie niż tam gdzie jesteś?;-) Ja brałabym dupka do bety.

A tak na marginesie, odstawiłam dupka 4 dni temu a @ nie przyłazi... Może coś, tego, tam? He, he...naiwna...;-) pacnijcie mnie i sprowadźcie na ziemię...

Do góry