reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dokładnie - nie martw sie kredka , prolaktyna to pierwsze co co sie sprawdza w badaniach krwi pewnie juz Mialas robione.
Kobiety karmiące maja wysoki poziom prolaktyny s ze ta blokuje owulacje, stad sie bierze powiedzenie ze jak sie karmi piersią to nie mozna żaba w ciąże.
Ale to raczej słaba antykoncepcja :)

reklama
No o dodam ze to hormon wydzielany przez przysadkę mózgowa wiec pierwsze co po badaniu krwi miałam rezonans czy nie ma tam nieprawidłowości a dopiero potem leki.

Anika jak tolerujesz bromergon? Ja pierwsze pol roku ok potem był koszmar.... Odstawiłam na sile bo lekarz kazał brac, ale prolaktyna juz nie skoczyła :)

emenems, biorę pól tabletki na noc i ide spac. staram się wziąć bezposrednio przed pójściem do łózka, bo jak zwlekam z tym zbyt długo, to zaczyna mnie mdlić i czuję się fatalnie :/ mój sposób to przespać ;) innych dolegliwosci nie mam albo nie zauważyłam! a co Tobie sie działo?

Dokładnie to samo..... Po jakies 40/godzinie od wzięcia mdłości i bóle głowy masakra, potem juz czułam sie tak od rana do wieczora . Ja po całej brałam, az mnie wzdryga jak se przypomnę :D
Dostinex fajny bo tylo pol tabletki tygodniowo ale coz, lekarz powiedxial ze jak chce dxiecko to nie dostinex ...

Kredko własnie wiem, że od tego płynu bardzo pięką oczy..:(yhh.. dlatego czekam z nadzieją, że oczy sie może trochę uspokoją..

Kochane, stworzyłam dla nas małą pomoc, jeżeli kogoś pominęłam, coś pomyliłam, to przepraszam! I czekam na informacje uaktualniające;) będe edytować!

Jutro ważny dzień dla Beti39 i Emenems :) Powodzenia i trzymamy kciuki!

MAJ

11 - Beti39 - usg maluszków
11 - Emenems - II piękna beta!

14 - enni - wizyta u gin prowadzącego
14 - lumia - podglądanie pęcherzyków
14 - niebajka - ustalenie dalszego planu działania/crio
18 - stacy - iui
19 - Pole - I piękna beta!
21 - marzen88 - I testowanie
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna

Beti 39 - badania prenatalne