reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gotowe:) Stacy jesli masz wczesniej jakies wizyty z podgladaniem pecholkow to daj znac, tez dopisze:)

Anika odp Ci na priva, ale mam watpliwosci czy poszlo;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku Dziewczynki ale zapierniczacie z tymi postami. Juz nie ogarniam:p

Niebajko
Super lista;-) ja w czwartek mam monitoring i zobaczymy dopiero co i jak rosnie;-)oby...

Anika, Niebajko
To jaki macie plan dzialania z tymi badaniami?
Czyli, z tego co zrozumialam Smerfetke, to podstawa w imunologi sa przeciwciala p.jadrowe i kom nk...
Ale co z ta genetyka? Chodzi o jakies badania, w kierunku sprawdzenia prawidlowego zagniezdzenia?!? Kurcze nie kumam:p no i jakie to badania, podstawowe?

Beti
Kochana, kciuki za jutrzejsza wizyte;-)no i dodatkowe zeby okazalo sie, ze jest parka;-)&&&&&&

niebajko ja nie wiem dokładnie kiedy mam podgląd. Robię je u siebie u znajomego ginka. I to w sumie jest tak na telefon. Ma czas to wpadam. :-D

anika - nie wiedziałam, że jest taka aplikacja. Muszę ściągnąć i zobaczyć jak działa. :tak:

Anika dasz rade! Wszystko przejrzyście. Dodaj sobie watek jako subskrypcje, to na biezaco bedziesz miala powiadomienia; )

Lumia dopisalam Cie:)
Z genetyki podstawa kariotyp. Czyli ewentualne zaburzenia w chromosomach. Ja chce genetyke drazyc ze względu na to, ze chce wiedzieć czemu zarodki przestaly dokonywac podziałów. w czwartek bede rozmawiac z lekarzem, co sadzi o dodatkowych badaniach i wtedy podejme decyzje;)

reklama
Stacy no to jest wciagajace bo ja mam tel caly czas przy sobie ( moj m mowi ze na terapie mnie wysle) ale po czesci ze wzgledow zawodowych bo musze ogarniac na raz wiele rzeczy a w tel mi najlatwiej)

Do góry