reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajka no to na prawde glupie jakies bo oko musi byc zamkniete!!! A to jakies kolezanki Twoje? No ja te za drugim razem mialam dzien przed wczasami robione i obudzilam sie w nocy z bolem a ze juz nie mialam jak jechac ich sciagnac bo wylatywalismy rano to peseta je musialam wyrwac i bylo ok ale uraz pozostal

Kolezanki to za duzo powiedziane!
MagdaM Pani, ktora ma studio rzes u mnie na osiedlu, robila cos w rodzaju szkolenia. A ze dziewczyna modelka im sie wysypala no to wskoczylam za nia...Bylam tam tylko ja, wlascicielka i dziewczyna szkolaca sie. Takze rzesy sa zrobione naprawde profesjonalnie... wszystko na biezaco kontrolowane itd.. zadnych sklejek, kleju na skorze.. ale co z tego jak najprawdopodobniej mam poparzone oczy...:(

Kredko nigdy wiecej!!!

Dzieki dziewczyny za mile słowa :) zaraz mnie zarejestruja i moze w miarę szybko dostane sie na ta okulistyke...

Ostatnia edycja:
niebajko nie wiem czy decydowałabym się na grzecznościowe robienie rzęs. Szkoda bo teraz cierpisz :tak:

Mój m dzwonił, że przyjedzie wcześniej także nie będę sama późnym wieczorem :-D. Pasowałaby się wziąć za jakiś obiad, ale jak jestem sama to mi się nawet nie chce. Jakiś leń dzisiaj we mnie wstąpił.

Stacy ja tez mam lenia dzisiaj i kupe roboty:-(
Niebajko no to jestes troche w czarnej d... bo one Ci ich nie sciagna jak Ci sie oko nie domyka:-( bo to bol okropny. Strasznie mi Ciebie szkoda. A nie myslalas zeby isc na korekte tej powieki?

stecy
to dobrze że M wraca wcześniej. musicie się jak najszybciej poprzytulać:-) także może zamiast obiadu jak fajna kolacyjka:zawstydzona/y:

ja dziś też dzień lenia. nawet nie wiedziałam, że tak potrafię. dopiero koło 13 wylazłam z łóżka. jadłam i czytałam teraz obiadek nastawiłam i czekam na męża. oczywiście czytając:-D

Stacy bardzo milo, ze wraca szybciej:)) mam podobnie jak jestem sama... zero energii do zycia;)
Raczej nigdy juz nie skorzystam z takiej uslugi;)
Zarejestrowali mnie na sorze, czekam na okulistyce w kolejce... takze tego;)

Kredko o tej powiece nie wiedzialabym, gdyby moj N. mi o tym kiedys nie powiedzial:) to widac tylko jak spie, albo jak musze miec dlugo oczy zamkniete.. wtedy robi sie taka szpara.. na jednym oku wieksza, na drugim mniejsza.. nigdy nie zdarzylo mi sie, zebym miala z tego powodu jakies podraznienia. Widocznie w nocy jakos te galki sie nawilzaja;) a tutaj klops..

Na sorze zdiagnizowano zapalenie galki ocznej. Zobaczymy co powie okulista.

Ostatnia edycja:
oj niebajka
to Cię załatwiły. dobrze, że przynajmniej widzisz i tak szybko zareagowałaś. oby to była tylko alergia. informuj na bierząco

reklama
Pan okulista nie byl zbyt mily.. co sie dziwic;) przyszla jakas idiotka ze sztucznymi rzesami, niech ma teraz karę.
Dostałam antybiotyk ze sterydem na 5 dni.

Do góry