reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kredka ja też podejdę dopiero w lipcu, bo teraz teoretycznie będę mieć owulkę z tego jajnika co przy pierwszej IUI z lewego. A teraz chcę spróbować z prawego. Tak sobie pomyślałam, że może z komórkami w lewym coś jest nie tak...
A powiedzcie mi, czy u Was dziewczyny badania wirusowe przed IUI mają ważność trzy miesiące? Bo u mnie tak jest i teraz minie mi 3 miesiące od czasu jak robiłam i znowu muszą mnie kłuć na HIV, kiłę, WZW, CMV. Jak jest u Was?
A powiedzcie mi, czy u Was dziewczyny badania wirusowe przed IUI mają ważność trzy miesiące? Bo u mnie tak jest i teraz minie mi 3 miesiące od czasu jak robiłam i znowu muszą mnie kłuć na HIV, kiłę, WZW, CMV. Jak jest u Was?
zuzik85
Dopytam się jak będę umawiać się na podglądanie pęcherzyków.
niebajka
Napisze do tej dziewczyny od rzes co i jak.. może nie z pretensjami, ale zeby wiedziała, ze zrobila mi krzywde
kropelki zakupilam, zakropilam i jestem szczesliwa jakbym sobie prezent jakis sprawila
5dni 4x dziennie. Musi byc poprawa!
Kasik, to tez mialas niezle przygody! Ciekawe, ze inna firma soczewek i od razu taka reakcja.. jeny, jak to trzeba uwazac:/
Dziewczyny dzialamy, działamy!!
Diore, oby laparo było zbedne!
) kciuki za Twoj pecherzyk
moge wpisac Twoja iui do kalendarza?
Zuzik moze jajnik zrobi Ci psikusa i iui bedzie jednak w czerwcu?
Kredko myslisz, ze kiedy zadzwonia ze szpitala, ze masz sie pojawic?
Zuzik z badaniami nie pomoge, ale moze przymkna oko
) u mnie przy ivf na niektore przymykali
Kasik, to tez mialas niezle przygody! Ciekawe, ze inna firma soczewek i od razu taka reakcja.. jeny, jak to trzeba uwazac:/
Dziewczyny dzialamy, działamy!!
Diore, oby laparo było zbedne!
Zuzik moze jajnik zrobi Ci psikusa i iui bedzie jednak w czerwcu?
Kredko myslisz, ze kiedy zadzwonia ze szpitala, ze masz sie pojawic?
Zuzik z badaniami nie pomoge, ale moze przymkna oko
G
gość_forum
Gość
niebajko trzymaj się,diore trzymam kciuki :-) Ja już po wizycie :-) maluchy rosną,dwa serducha biją :-) ten maluch co podkurczał nóżki i nie było widać płci nadal ma podkurczone i nic nie wiadomo,ale za to ten drugi który był chłopczykiem zrobił się dziewczynką!!!!!! hahahahaah ciekawe ile razy mi się zmieni do porodu
1 czerwca mam drugie badanie prenatalne to juz na pewno będę wiedzieć, choć to i tak nie jest dla mnie najwazniejsze,byle były zdrowe :-) dzisiaj zaczął kopać drugi więc jestem już spokojna :-)

anika11
Niebajko, no mam nadzieję, że ten lek Ci pomoże!! jak dobrze kojarzę, też wtedy dali mi coś ze sterydem - zaaplikowałam wieczorem, rano oczy wygladały tak samo żle, ale bólu nie było żadnego!!! i tak z każdym dniem lepiej! oby u Ciebie było podobnie!
powiedziałam dzieciakom o wycieczce - jeden z uczniów stwierdził "no to teraz mam dwa powody, zeby nie jechac!" , klasa na to "jakie", a on "podobno nie ma tam internetu, no i pani P nie jedzie, to ja też nie!"... ale cięzko mi jakoś było. powiedziałam, że ma byc moimi uszami, oczami itp i ma się dobrze sprawować
Pole?
powiedziałam dzieciakom o wycieczce - jeden z uczniów stwierdził "no to teraz mam dwa powody, zeby nie jechac!" , klasa na to "jakie", a on "podobno nie ma tam internetu, no i pani P nie jedzie, to ja też nie!"... ale cięzko mi jakoś było. powiedziałam, że ma byc moimi uszami, oczami itp i ma się dobrze sprawować
Pole?
reklama
Podziel się: