reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
I jak teraz mysle to chyba wszystko to jak sie sprawy potoczyly zaczelo sie od tej nieszczesnej provity gdzie mnie tak zniechecili do wszystkiego.

reklama
Aniko, chyba niebajka pisała o posiewie nasienia. Mój emek robił dwa razy bo nam bardzo podwyższone leukocyty w nasieniu wychodziły. I na wynik czekaliśmy około tygodnia bo to się hoduje drobnoustroje na różnych pożywkach.

Niebajko, wiesz, że nam na miejscu, jest o tyle prościej szukać nowych rozwiązań. A Kredka...no cóż, odległość od "cywilizacji" trochę ją blokuje. Ale zobaczysz, jak już wróci do PL, to z takiego kopyta ruszy, że za nią nie nadążymy!;-)

Tak zuzik jeszcze 2 lata i prawdopodobnie wrocimy:-) i bede miec 35 lat wiec to i tak jeszcze nie ma tragedii

reklama
To witam sie z rana :-) byłam wczoraj u mojego gin,myślami byłam nastawiona już na styczeń,ale mój gin wlał we mnie nowe nadzieje.No i zaczęliśmy kolejne podglądanko ze stymulacją,stwierdził że mozemy na naturalnym ale wyjasnił mi że w moim wieku to niestety już nie wszystkie cykle mam owulacyjne no i z moim zdecydowaliśmy się na stymulowany,ale zmienił nam lek jest tańszy niż Gonal,przepisał mi Puregon.Dziwnie sie czuję bo nie nastawiałam się i podejście mam takie bardziej obojętne :szok: ale nic w czwartek kolejne podglądanie i zobaczymy jak to wyjdzie. Jak coś to pózniej zaczniemy dopiero w styczniu,bo kasa na ślub potrzebna ,życzę miłego dzionka wszystkim dziewuszkom ,choć pewnie najlepszy będzie dla Aniki !!!!!!!!!! &&&&&& :-)

Do góry