reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kurde chyba miałam szczescie bo moj transfer był mega miły ... Trwał pare minut i do trgo nic nie bolało i super atmosfera

reklama
DZiewczyny, dziękuję WAm za kciuki, dobre słowo i w ogóle :) cięzki to był dzień, ale najważniejsze, że Kropek na miejscu! resztę da się przeżyć! (ale tak na marginesie, ja cienki Bolek nie jestem, jeśli chodzi o ból - wiele jestem zw stanie znieść, a kanałowe leczenie zęba bez znieczulenia... i chyba emocje tego dnia dały się we znaki, bo bolało...bardzo i jak doszło do przekłuwania igłą i wyciągania kulociągiem, to było słąbo).

a najlepsze jest, że ja przecież mam za sobą 3 iui i nigdy zadnych problemów nie było. szyjki nie mam poskręcanej, ale ujście do macicy jest niespotykanie wąski i nie mogli się tam przedostać. gin tłumaczyła, że do iui używa się węższych sprzętó i moze przez to było łatwiej. ona widziała cały kanał, ale nie mogła się dostać do macicy :/
Betę mam zrobić za 10dni, ale pewnie wczęsniej się pokuszę - no może nie 6dpt, ale koło 8 już na pewno :p

słuchajcie, gin mi powiedziała, że beta w klinice nie ejst darmowa i ze wizyta pęcherzykowa jest odpłatna! chyba coś pomyliła, albo ja nie zrozumiałąm, co?

no i news numer dwa! od listopada wchodzi jakaś nowelizacja ustawy dotyczaca robienia transferów z mrożonych zarodków, kliniki muszą się ustosunkować do tych nowych przepisów. i w zwiazku z tym w dwóch pierwszych tygodniach listopada w Gamecie na pewno nie będą robić transferów, a może nawet w trzecim tygodniu też jeszcze nie. coś słyszałyście o tym?

jak się nie powiedzie, to dopiero w grudniu moge się zgłosić po kolejnego Malca.....

ale się uda!!!! a po rodzeństwo wrócę póżniej :) :) :)

Anika juz Ty sie nie martw co w listopadzie bo ta wiedza Ci sie nie przyda:-) chyba sobie stoper ustawie na 8 dni i bede do Twojej bety odliczac:-D juz sie nie moge doczekac jak nam tu 3 cyferki napiszesz!!!!!

Aniko myslalam ze do iui jakos plycej wchodza.. ze wystarczy jak sa w kanale ...
Kulociag tylko z hsg mi sie kojarzy..:/ ale odpedzamy traume- Kropek sie rozgaszcza:D

Nareszcie przyszła Twoja kolej:)))

reklama
Do góry