reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems tak się rozczulilam, piękna dziewczynka!! Po Mamusi ;)
Katharina gdzie się leczysz? Wygląda u Ciebie na PCO i w tym kierunku powinnaś działać, będzie napewno dobrze, tylko wierzyć i wybrać dobrego lekarza :)
Beti amh masz ładne, ja też mam 4 tylko działać :) tylko dziwne ze teraz urosło.

reklama
Prolaktyna i wszystko zawiazane z tarczyca mam dobre. Zadnych torbieli ani operacji ani dziwnych rzeczy :) nie mialam. Maz ma plemniki dobre. To ja jestem problemem. Mialam sprawdzana droznosc i wszystko jest ok. Cukrzycy nie mam ale przy pco jest duzo insuliny i dlatego bralam metformax a teraz siofor. A na pekniecie pecherzyka mialam jakis zastrzyk na ov...ovitrele czy jakos tak. Zmartwilam sie tym ze ja nie mam wcale progesteronu a on jest potrzebny zeby ewentualnie jajeczko sie zagniezdzilo. A duphaston tak pozno dostalam. No nic zobaczymy moje drugie podejscie. Lecze sie w bydgoszczy i nie powiem ale dosc droga jest tu inseminacja...ale dla bycia mama nic juz nie jest wazne

Katharina - niebajka ma racje - diagnostyka - badania badania jeszcze raz badania! bo iui bez badan to sensu nie ma o czym ja sie przekonalam ( i niby bylam prowadzona w klinice..) przede wszystkim mialas hsg? i czy ktos sprawdzal czy nie masz polipow albo cyst? no i jak ogolnie badania? jak tarczyca?

M26 - no wlasnie - i jak??

beti a mi lekarz o tym amh cos jeszcze mowil ze jakies normy sie zmienily ale nie potrafie teraz Ci powiedziec co i jak... musisz doczytac albo dopytac.. a ogolnie to jeszcze jedno - przy tym amh w ie mialam owu z prawego jajnika bo z niego mam czesciej a teraz maialm z lewego i zastanawiam sie czy to rowniez moze miec wplyw? normalnie nie moge sie doczekac az znowu zrobie:-)

Kredka, jakiś czas temu zmieniły się odczynniki, na których robią badanie amh. Stąd różnice w wynikach. Na starych wskaźnikach wychodziło niższe, teraz wyższe. Ze względu na to zamieniono nawet wytyczne MZ.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

katherina wydaje mi sie ze duphaston dali Ci tak pozno bo pewno zakladali ze jakby sie udalo to dopiero w okolicy 6 dnia bedzei sie zaczynac implantacja..

reklama
Do góry