My drogie leki kupujemy w Medkonie (ale to chyba tylko z P-n). Różnice na niektórych lekach to kilkaset złotych. Ale dzisiaj w innej trzeba było kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dream, po IUI nie powinno się brać gorących kąpieli, opalać, korzystać z sauny, solarium. Nie wolno dźwigać, stresować się i zabronione jest negatywne myślenie. Bo to wszystko źle wpływa na tą istotkę, która chce w Tobie zamieszkać i zostać na nudne 9 miesięcyKobietki doradzcie BŁAGAM - w internecie wyczytalam, ze na pekniecie pecherzykow dobra jest goraca kapiel. a M gdzies wyczytal, ze po IUI nie powinno sie brac goracych kapieli. Co myslicie?
Ewik, w tamtym roku podchodziłam do IUI i za zabieg (oczywiście z usg) płaciłam 550 zł, za lek do stymulacji (clostilbergyt) ok 20 zł i za Ovitrelle na pęknięcie ok 65 zł. I po IUI Duphaston ok 30 zł.Dziewczyny które podchodzą do inseminacji w klinikach i płacą za wszystko 100%. Ile Was w miesiącu kosztuje inseminacja: zabieg, leki do stymulacji, i lek na pęknięcie, tak w sumie. Pomijam wcześniejsze wizyty lekarskie....
ja się mogę do wszystkiego dostosować tylko z tym myśleniem u mnie trudna sprawaDream, po IUI nie powinno się brać gorących kąpieli, opalać, korzystać z sauny, solarium. Nie wolno dźwigać, stresować się i zabronione jest negatywne myślenie. Bo to wszystko źle wpływa na tą istotkę, która chce w Tobie zamieszkać i zostać na nudne 9 miesięcy![]()
Tak Dreams. W tamtym roku miałam 2 IUI. Po drugiej się udałoja się mogę do wszystkiego dostosować tylko z tym myśleniem u mnie trudna sprawaa Ty Zuzik zaszłać po inseminacji? Mnie lewy jajnik boli i już sama nie wiem czy to ok czy nie ok
Betiiii &&&&&
Piękna historiaTak Dreams. W tamtym roku miałam 2 IUI. Po drugiej się udało
Gdyby nie to, że miałam cesarkę, już starałabym się o następne
Pierwsza, to był dla mnie mega stres... Do drugiej podeszłam ze spokojem. Założyłam, że co ma być to będzie i choćby nie wiem ile się denerwowała i wylała łez - niczego nie zmienię. Oczywiście nie wytrzymałam do bety i dzień wcześniej o 5 rano zrobiłam sikacza. Obudziłam emka i zapytałam "czy on też widzi bladą drugą kreskę, czy tylko mam zwidy"... Widział![]()