reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ja życzę: aby w nadchodzącym roku udało się zrealizować to co przyniesie profity, przewidzieć to co przeszkodzi w ich osiągnięciu i zapobiec temu co wydarzyć się nie musi. Mądrego lenistwa w sprawach nieistotnych i zdrowego zatroskania w tych najistotniejszych. ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Swiat pelnych magii i uroku ktory sie zdarza tylko raz w roku. Radosci nawet z milczenia -
W rodzinnym gronie to bez znaczenia. Wazne by czas spedzony razem byl najwspanialszym swiatecznym czasem i by rok wspominac milo ze nawet milczec cudownie bylo. Niech wiec sie spelni to zyczenie przynoszac wszystkim swiateczne wzruszenie.

Hej dziewczyny , poobżerane? My nadal tworzymy bombkę i czekamy.

Doczytałam temat o proaktynie. Ja mam ją w kosmosie ze względu na guza przysadki. Na początku żarłam dostinex w ilości 4 tabletki na cykl (!!!) co zbiło ją w pewnym momencie (dodam, zupelnie bez sensu) do poziomu 4. Mój obecny lekarz kazał mi ją zbadać tylko przezd samym transferem i z racji podwyższonej (przez całą stymulację i okres badań nie brałam nic na zbicie) wzięłam pół, PÓŁ tabletki na dwa dni przed, bodajże, Bro wzięłam raz w życiu i nigdy więcej. Podziwiam brak skutków ubocznych, ja miałam wrażenie , że wypluję w końcu wszystkie wnętrzności.
No i nie ma co zwalać wysokiego poziomu prl tylko na stres, tylko trza zrobić badania tarczycy i rezonans.

Hej dziewczyny! Ja całe święta spędzam w łóżku z gorączką 40 st. Łykam od 2 dni przeciwgoraczkowo wszystko co możliwe a temperatura spaść nie chce więc będę musiała sobie darować IUI w tym miesiącu. Bo jutro raczej z łóżka się nie zwleke. Szkoda:( a wy jak po świętach?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera, no to niezle ze Wy jeszcze w jednym kawalku :)
Joko, strasznie Cie rozlozylo, kuruj sie i trzymaj sie jakos.
Oj ja napchana jak swinka po tych swietach :) Napisalam do kliniki ze okresu nie mam, kazali mi isc jutro rano na bete. Jakos mi sie wszytko niefartownie uklada w tym miesiacu.

Mikaaa, ty dalej bez @? Ile dni po owu jesteś i kiedy robiłaś betę?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

No wlasnie dalej bez @... Ja bylam stymulowana, pozniej zastrzyk z ovitrelle 4 grudnia wieczorem a IUI 6. Jesli ovitrelle zadzialalo to owulacja byla w okolicy IUI. Bety nie mialam jeszcze, bo tu gdzie mieszkam nie robi sie bety 14 dnia po IUI. Najpierw robisz zwykly sikaniec. A mi juz dwa testy wyszly negatywnie.

reklama
Do góry