wiesz co u nas problem wlasnie byl taki ze mial mało plemnikow i moja kazala jeszcze morfologie mu zrobic plemnikow i wlasnie ten test wiązania.W ferti do in vitro prowadzą tylko twoja, moja i Szymusik... A dr Dz. nie wiem czy pary prowadzi razem. Pewnie tak. Na pewno chodzą do niego też kobiety... Trzymam za was kciuki.... Taaak mocno. Próbuj in vitro... Na pewno się uda... A jakie były wyniki nasienia twojego męża że postanowił zrobić to badanie???
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Do mnie nadciąga wielkimi krokami @. Plecy zaczynają boleć i „opędzlowałam” prawie całą paczkę chrupek ketchupowych i dwa batony... I du.a rośnie i w boki mi to pójdzie jak nic... Już czuję jak rosnę... Ale dobre chociaż to że zacznę znowu walkę i przygotowania do drugiej IUI jak tylko @ przyjdzie...
A ile miał bo mój też ma mało! Morfologia u mojegogo dobra tylko mało i mało żywych i test hso poniżej normywiesz co u nas problem wlasnie byl taki ze mial mało plemnikow i moja kazala jeszcze morfologie mu zrobic plemnikow i wlasnie ten test wiązania.
u nas raz wyszło ze miał poniżej 1 mln!! a norma 15 a potem mial 8 i kolejny raz 12 wiec to skakało. ale mial 90% nieprawidłowychA ile miał bo mój też ma mało! Morfologia u mojegogo dobra tylko mało i mało żywych i test hso poniżej normy
ja też zawsze jem na potęgę. tez miałas troche przerwy miedzy iu nie?Do mnie nadciąga wielkimi krokami @. Plecy zaczynają boleć i „opędzlowałam” prawie całą paczkę chrupek ketchupowych i dwa batony... I du.a rośnie i w boki mi to pójdzie jak nic... Już czuję jak rosnę... Ale dobre chociaż to że zacznę znowu walkę i przygotowania do drugiej IUI jak tylko @ przyjdzie...
90% nieprawidlowych to w normie i 12 mln to też nie tragedia mój ma niecałe 6 mln a po preparatyce do IUI miał 100 mln.u nas raz wyszło ze miał poniżej 1 mln!! a norma 15 a potem mial 8 i kolejny raz 12 wiec to skakało. ale mial 90% nieprawidłowychnie wiem tez czemu to tak skakało- ta ilosc ..
no ale co z tego skoro te ktore sa nie sa wstanie zapłodnic bo wlasnie nie ma tego wiazania. in vitro to obejdzie a iui jest w tym przypadku nieskuteczna90% nieprawidlowych to w normie i 12 mln to też nie tragedia mój ma niecałe 6 mln a po preparatyce do IUI miał 100 mln.
Tak nieplanowany, przymusowy cykl przerwy.ja też zawsze jem na potęgę. tez miałas troche przerwy miedzy iu nie?
A twoje badania wszystkie ok o ile dobrze pamiętam. U was czynnik męski tylko?no ale co z tego skoro te ktore sa nie sa wstanie zapłodnic bo wlasnie nie ma tego wiazania. in vitro to obejdzie a iui jest w tym przypadku nieskuteczna
reklama
tak u mnie all ok , tylko teraz ta torbiel ale to pikuś bo sie wchłonie i tyleA twoje badania wszystkie ok o ile dobrze pamiętam. U was czynnik męski tylko?
Podziel się: