reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W ferti do in vitro prowadzą tylko twoja, moja i Szymusik... A dr Dz. nie wiem czy pary prowadzi razem. Pewnie tak. Na pewno chodzą do niego też kobiety... Trzymam za was kciuki.... Taaak mocno. Próbuj in vitro... Na pewno się uda... A jakie były wyniki nasienia twojego męża że postanowił zrobić to badanie???

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co u nas problem wlasnie byl taki ze mial mało plemnikow i moja kazala jeszcze morfologie mu zrobic plemnikow i wlasnie ten test wiązania.

reklama
Do mnie nadciąga wielkimi krokami @. Plecy zaczynają boleć i „opędzlowałam” prawie całą paczkę chrupek ketchupowych i dwa batony... I du.a rośnie i w boki mi to pójdzie jak nic... Już czuję jak rosnę... Ale dobre chociaż to że zacznę znowu walkę i przygotowania do drugiej IUI jak tylko @ przyjdzie...

A ile miał bo mój też ma mało! Morfologia u mojegogo dobra tylko mało i mało żywych i test hso poniżej normy

u nas raz wyszło ze miał poniżej 1 mln!! a norma 15 a potem mial 8 i kolejny raz 12 wiec to skakało. ale mial 90% nieprawidłowych :( nie wiem tez czemu to tak skakało- ta ilosc ..

Do mnie nadciąga wielkimi krokami @. Plecy zaczynają boleć i „opędzlowałam” prawie całą paczkę chrupek ketchupowych i dwa batony... I du.a rośnie i w boki mi to pójdzie jak nic... Już czuję jak rosnę... Ale dobre chociaż to że zacznę znowu walkę i przygotowania do drugiej IUI jak tylko @ przyjdzie...

ja też zawsze jem na potęgę. tez miałas troche przerwy miedzy iu nie?

u nas raz wyszło ze miał poniżej 1 mln!! a norma 15 a potem mial 8 i kolejny raz 12 wiec to skakało. ale mial 90% nieprawidłowych :( nie wiem tez czemu to tak skakało- ta ilosc ..
90% nieprawidlowych to w normie i 12 mln to też nie tragedia mój ma niecałe 6 mln a po preparatyce do IUI miał 100 mln.

reklama
Do góry