reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Moj M nie pije kawy alr ja bardzo lubie ,potrafie pic 5dziennie jak mam wolne... a czemu pytasz o kawe ? Ominal mnie jakis watek
Ja piję 2 filiżanki dziennie. Czytałam że ze picie kawy w nadmiernych ilościach może wpływac na płodność ale nigdzie nie znalazłam czy były przeprowafzane badania w tym zakresie.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Wreszcie Was nadrobilam. niedawno wrocilam z weekendu z rodzina, nie ma to jak w domu ;) A jutro o 12:30 IUI, jupi! I koniec stymulacji na ten miesiac, natreszcie po 14 dniach klucia sie.
Gratuluje pozytywnych wynikow bety i czekam na kolejny wtorkowy :) a ja ide sie relaksowac przy winie.
Kciuki zaciskamy

Ja piję 2 filiżanki dziennie. Czytałam że ze picie kawy w nadmiernych ilościach może wpływac na płodność ale nigdzie nie znalazłam czy były przeprowafzane badania w tym zakresie.

Robilli jakies badania ale nie byly do konca potwierdzone. Z tego co czytalam to 200 do 300 mg kofeiny na dobe uwazane jest za bezpieczne. To takie dwie slabe kawy. Ale kofeina jest tez w innych produktach- herbata, cola Itp. Kofeina w nadmiarze wyplukije/nie pozwala sie wiazac witaminom i mineralom. Czyli z ta kawa to jak ze wszystkim- szkodzi ale w nadmiarze.

reklama
Do góry