katharina203
Fanka BB :)
Noe wolno ale z lisci malin herbat...O tym wiem... soku z malin tez się wystrzegam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Noe wolno ale z lisci malin herbat...O tym wiem... soku z malin tez się wystrzegam
Duzo troche...ale to nie jest tak ze musi zaszkodzic. Zobacz na patologie. Mi sie wydaje ze im wieksza patologia tym dzieciaki zdrowe jak byk. Ja w ciazy poprostu nie mialam ochoty na kawe ale ja kawoszem nie jestem. Bez ciazy i tak pije bardziej mleko z kawa. Co do cica coli to pilam pol szklanki jak bardzo mialam ochote. Gin nie zabronila. Ale puszka dziennie to przesada. No i czego nigdy nawet lyczka nie tknelam to energy drinkakurcze dziewczyny Wy tak na poważnie z tą kawą? Ja pije 4-5 kaw dziennie, po prostu ją uwielbiam, mogłabym pić ją bez przerwy
kurcze dziewczyny Wy tak na poważnie z tą kawą? Ja pije 4-5 kaw dziennie, po prostu ją uwielbiam, mogłabym pić ją bez przerwy
A dlaczego nie wolno pić soku z malin w ciazy ?pierwsze słyszę ;-)
Z liści malinA dlaczego nie wolno pić soku z malin w ciazy ?pierwsze słyszę ;-)
Z liści malinsok z owoców, dodany do herbaty czy wody nie zaszkodzi
Podobnie w ciąży nie powinno się przesadzać z herbatą z mięty, bo wypłukuje żelazo z organizmu. Ale jedna np przy mdłściach, na pewno nie zaszkodzi![]()
Sok z malin mozna pic. Z lisci malin nie wolnoBo maliny działają rozkurczowo, podobnie napary z lipy... można poronic. Nawet babcia mi kiedyś o tym mówiła
Dziewczyny, pytanie z innej beczki- szczególnie do tych w ciąży .... pijecie kawę ? Czego sobie odmawianie teraz szczególnie? (Wiadomo ze % i papierosy) a co poza tym ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom