reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Reqiem a wsypujesz sól do zbiorniczka tam gdzie odpływ? Moj mąż nie wiedział ze tam się w ogóle coś dosypuje [emoji38] i tez był biały nalot .... a teraz już jest ok, trzeba uzupełniać na bieżąco

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Reqiem a wsypujesz sól do zbiorniczka tam gdzie odpływ? Moj mąż nie wiedział ze tam się w ogóle coś dosypuje [emoji38] i tez był biały nalot .... a teraz już jest ok, trzeba uzupełniać na bieżąco

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak bo moja zmywarka pokazuje kiedy trzeba wsypać sol i nablyszczacz, kontrolka się zapala.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Moze musisz w ustawieniach zmienic bo masz bardzo twarda wode. Wtedy bedzie wiecej soli pobierac do mycia. Musisz sprawdzic jaka masz wode u siebie:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czytam co tam piszecie o tym odżywianiu i ja też chciałam w ciąży lepiej się odżywiać ale dziś np tak pragnelam zapiekanki i hot doga , Że do męża prawie z płaczem zadzwoniłam żeby mi przywiózł... W ogóle nie widzę różnicy między tym jak było przed ciąża A w czasie ciąży . . Jedyne od czego mnie odrzuca to pieczone udka albo gotowane z zupy.. No wtedy masakra ! A takto baaaaardzo często mam ochotę na jakiegoś fast fooda :) kawę pije 1 dziennie ale też raz na jakiś czas A nie codziennie bo jakoś nie czuje takiej potrzeby :) owocami staram się nadrabiać i np ostatnio mam parcie na jablka ;) A w 7 i 8 tyg. Miałam parcie na mandarynki i kiwi :D
Wiem, Że zdrowe odżywianie jest ważne ale moje zachcianki na fast fooda są tak silne ,że aż czasem mi głupio :p

Moze musisz w ustawieniach zmienic bo masz bardzo twarda wode. Wtedy bedzie wiecej soli pobierac do mycia. Musisz sprawdzic jaka masz wode u siebie:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to takich ustawień to nie mam [emoji16]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

@cikulinka super ,że idziecie do przodu ! Cały czas 3mam kciuki ✊ daj znać odrazu jak po wizycie :)

U nas jest jeden maluszek :) jutro jedziemy na wizytę zobaczyć jak rośnie nasz szkrab :) tylko wizyta późno bo po 18 ;)
11tc mamy :)
Dziękuję kochana, Że pytasz :* ❤

reklama
Dziewczyny czytam co tam piszecie o tym odżywianiu i ja też chciałam w ciąży lepiej się odżywiać ale dziś np tak pragnelam zapiekanki i hot doga , Że do męża prawie z płaczem zadzwoniłam żeby mi przywiózł... W ogóle nie widzę różnicy między tym jak było przed ciąża A w czasie ciąży . . Jedyne od czego mnie odrzuca to pieczone udka albo gotowane z zupy.. No wtedy masakra ! A takto baaaaardzo często mam ochotę na jakiegoś fast fooda :) kawę pije 1 dziennie ale też raz na jakiś czas A nie codziennie bo jakoś nie czuje takiej potrzeby :) owocami staram się nadrabiać i np ostatnio mam parcie na jablka ;) A w 7 i 8 tyg. Miałam parcie na mandarynki i kiwi :D
Wiem, Że zdrowe odżywianie jest ważne ale moje zachcianki na fast fooda są tak silne ,że aż czasem mi głupio :p
mówią, że takie zachcianki to efekt małego odżywiania organizmu, że trzeba więcej warzyw wtedy i wysokiej jakości produkty - minimum 300 gram świeżych warzyw do śniadania, kolacji i obiadu... móią, ale czy im wierzyć? ja jak zjem warzyw więcej zachcianek nie mam ani słodkie ani słone :)

Do góry