Kurcze, strasznie mi przykroAsienka w marcu miałam prześwietlenie macicy i wyszło ok, a druga w czerwcu usunięcie martwej ciąży w 6 tygodniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, strasznie mi przykroAsienka w marcu miałam prześwietlenie macicy i wyszło ok, a druga w czerwcu usunięcie martwej ciąży w 6 tygodniu
Marzenixx wielkie gratulacje!!!! nareszcie dobre wieści! A jak się czujesz?? czy miałaś jakieś objawy cos podejrzewałaś?
dziewczyno zatestuj [roszę, bo jestem strasznie ciekawa co u Ciebie!!!!!asienko i sylkabecia dziekuje :-)
poki co objawów na @ nie mam wiec spokojnie czekam sobie az przylezie..jak nie przylezie to jeszcze lepiej...mogłaby sie przesunąc o jakies 3 dni to wtedy 2 IUI ładnie wypadnie bo jak przylezie jeszcze dzisiaj to IUI raczej nie bedzie bo wypadnie 31.12-01.01..wiec lipa..zobaczymy
Marzenixx mam nadzieję że betka bedzie dobra, napisz koniecznie jak będziesz miała wynik. Trzymam &&&&&&
Dobrze mówią że każda ciąża jest inna i inaczej można odczuwać objawy. Ja czekam na @ chociaż bardzo bym chciała żeby nie przyszła.
wikula ja testowałam wczoraj czyli w dniu planowej @ i była 1 krecha..poki co dydki bola a @ nie ma ale czuje ze przylezie wrrrdziewczyno zatestuj [roszę, bo jestem strasznie ciekawa co u Ciebie!!!!!
boshe dziewzyny trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza betke, blagam(
Kurcze kochana oby nie przyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja już też zaczynam się stresować, niby miałam wziąć to na luz to nie potrafiechciałabym już aby były święta bo jak coś to byłabym w trakcie albo by się spózniała ehhh te pare dni mnie wykończy...