reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Asienko ja od inseminacji brałam luteinę 2 razy dziennie i z tego co pamiętam miałam brać cały czas chyba że przyjdzie @. Więc może faktycznie testuj...

hej kochane
dzisiaj dzwoniła do mnie pani z wynikami i nie mam ani chlamydii ani ureoplasmy jestem kobietą która pomimo dobrych wyników nie zajdzie w drugą upragnioną ciążę:(
obiecałam sobie że będę się starała do grudnia 2010 roku czyli do końca roku dzisiaj dostałam @ więc odpuszczam:(
żegnam się z wami pewnie jakiś czas zajrzę do was bo będe tęsknić
Życzę wam wszystkim powodzenia i samych potwierdzonych testów:)

Lopop kochana tak mi przykro :-:)-( ale czemu chcesz sie poddać??? może w końcu sie uda??? przeciez jak sama powiedziałas wyniki są Ok więc musi się udać:tak: jak długo sie staracie o drugą dzidzię???? trzymaj się...
asienka a lekarze nie powiedzieli Ci kiedy masz testować, po ilu dniach???? mi się wydaję ze 14-16 to max bo tyle dni jest od owulki do @:tak: skoro Ty masz 19 dzien po IUI i @ nie ma to testuj kochana:tak: Trzymam mocno kciuki za dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Lopop-jezeli masz wszystkie wyniki dobre i masz juz coreczke, to na pewno w psychice lezy problem, zajmij sie swietami, rodzinka, pozniej karnawal, ferie, czas szybko zleci, zapomnisz o problemie i na pewno to wszystko zadziala:) wierze, ze Ci sie uda:)
asienka-19 dni po IUI i nie testowalas? ale Ty jestes wytrwala!! ja bym tyle nie wytrzymala nie sprawdzajac;p

asienka szybko smigaj po test i dac nam tu znac co i jak :-)
lopop przykro mi bardzo moze rzeczywiscie za bardzo sie zblokowałas...dokładnie przestan sie starac , odpusc sobie....a dzidzia sama przyjdzie....przynajmniej mam taka nadzieje :tak:
ja 29.12 mam wiztye, podglądanko..

Hej dziewczyny!!dzisiaj mam 32 dc i nic, nawet się nie czuję na @ ani żadnych innych objawów, jutro jak nie dostanę to pojadę na betę bo w testy nie wierzę.
Asienka co u Ciebie jak się czujesz,kiedy testujesz??
Asiiek trzymam &&&&&&&& za piękne jajeczka!!!!!

reklama
Hej dziewczyny!!dzisiaj mam 32 dc i nic, nawet się nie czuję na @ ani żadnych innych objawów, jutro jak nie dostanę to pojadę na betę bo w testy nie wierzę.
Asienka co u Ciebie jak się czujesz,kiedy testujesz??
Asiiek trzymam &&&&&&&& za piękne jajeczka!!!!!

Laleczko trzymam z całych sił aby Ci się udało!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochana trzymam,trzymam,trzymam..........

Do góry