reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Uwielbiam atmosfere swiat, ale w tym roku jest inaczej. Ubierajac choinke zlapalam dola, ze znow sami spedzimy te swieta, ze nie ma dzieci ktore by sie cieszyly tym wszystkim. W pracy podczas wigilii firmowej prawie wszyscy zyczyli mi dziecka, bo "przeciez juz najwyzszy czas". Babcia tez wyskoczyla z pytaniem, czy ja moge miec dzieci. Czekaja nas trzy dni spotkan rodzinnych, ile razy uslysze jeszcze tego typu zyczenia i pytania...:/

reklama
asienko wspolczuje bidulko ..po co ona znowu przylazła :wściekła/y:
sylkabecia mocno zaciskam !!!! :-)
oj natus rozumiem Cie w 100%%% ...tez nie znosze tych pytan:wściekła/y:

ja chyba rezygnuje teraz z iui..miało byc na naturalnym ale chyba nie zrobie...po co szkoda nerwow i kasy...pogadam o stymulacji nastepnego cyklu

Ja również nie znoszę pytań, kiedy będę miałą dzieci...Czy ja naprawdę muszę się wszystkim tłumaczyć?? Opowiadać na jakim jestem etapie leczenia??? Kurcze co to kogo obchodzi...????
Już w zeszłym roku wszyscy mi życzyli jednego i co teraz dalej będą się powtarzać???? I pewnie nikt się nie domyśli, że ja mam z ttm problem i mnie takie rzeczy strasznie bolą...
masakra...ale co tam i tak lubię śiwęta:)) i na samą myśl o wigilii robię się głodna...
Tylko czemu jutro ma do mnie przyjść @...??A przyjdzie na pewno, bo tempka już dzisiaj spadła...
Asienka - kurcze ty wiesz jak mi przykro...nie załamuj się tylko...

sylkabecia ja rówież trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&& i jak wiesz juz coś?????
natus, wikulaa doskononale Was rozumiem, ja też czuję smutek z tego powodu ze kolejne Święta beż dzidzi:-( i tak jak piszecie najgorsze jest to ze co roku wszyscy życzą mi tego samego... W zeszłym roku miałąm nadzieje że nastepne Święta będę z brzuszkiem i niestety dalej nic... Wczoraj oczywiście znów wszyscy życzyli dzidziusia a ja się poprostu poryczałam to takie przykre....:sorry: Kochane pozostaje nam wierzyć że następne Święta będą dla nas wszystkich szczęśliwe i doczekamy sie fasoleczek, musimy w to wierzyć bo nic innego nam nie pozostaje:tak:
Wikulaa i jak tam @ przylazła???? trzymam kciuki zeby to była fasoleczka &&&&&&&&&&:tak: Do mnie niestety dotarła planowo czyli dzis rano:sorry: Z jednej strony trochę przykro, ale z drugiej dobrze że sie nie spóźniła bo w tym cyklu IUI więc wszystko jest już usalone:tak: Teraz czekamy na zabieg i zobaczymy co to bedzie.....
Pozdrawiam i życze WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!

Witam Was!!! niestety przyszła, no cóż tak myślałam a po świętach jednak lekarz mnie chce widzieć w szpitalu na laparoskopi i wyjdę w sylwestra, strasznie się boję.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo radości i spełnienia tego jednego marzenia!!!

Sylkabecia tak mi przykro...:sorry: Widzisz do mnie tez @ zawitała, więc nie jesteś sama, ehhh a to wredota tak na same Święta przylazła:no: A laparoskopii się nie bój myślę że nie ma czego, to może Ci pomóc i moze dzięki temu doczekasz się upragnionej fasoleczki. Będzie dobrze, będziemy trzymać za Ciebie kciuki:tak: Trzymaj się kochana!

Witam po swietach:) Czyli wszystkie zaczynamy od poczatku.. Dzisiaj dostalam @, ale ten cykl i tak byl stracony, bo mialam laparoskopie i nie bylo zadnych staran. Lekarz powiedzial, ze mamy 3 cykle przejsc naturalnie, bo jestem zdrowa a meza czynnik jest tylko lekko oslabiony. Ten cykl wyluzujemy, ale na poczatku kolejnego zmieniam lekarza.

Hejka dziewczyny! witam sie po Świetach...widze , ze niestety małpiszin do was przylazł...oby kolejny rok był dla nas łaskawszy :-) w koncu musi sie udac!!!!! ja mam teraz w srode wizyte ale chyba zrezygnuje z IUI w tym cyklu cjociaz mezu chce zebym podeszła...dla mnie to szkoda kasy na naturalnym cyklu i tak sie nam nie uda..wiec wole poczekac jeszcze troszke i zaczac stymulacje od nowego cyklu...

reklama
cześć Dziewczyny, z tego co czytam to nie jedna popłakałam na święta :) u mnie przed świętami plamienia a później już mocne krwawienie się zaczęło. Dostałam duphaston ale niewiele pomaga. Chyba się pośpieszyłam z chwaleniem... Chyba przestane lubieć wszelkie święta - na Wielkanoc leżałam w szpitalu z ciążą pozamaciczną a teraz znowu jakieś historie. Mam jeszcze resztki nadziei że może nic straconego bo piersi nadal bolą. Jutro się przekonam bo idę do gina. Ech te święta...

Do góry